Φέτος, το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel σας ετοιμάζει ένα Παραδοσιακό Πάσχα στην πόλη

Απολαύσετε το Αναστάσιμο δείπνο στο rooftop restaurant La Suite Lounge πρόσφατα βραβευμένο ως ‘Καλύτερη θέα στην Ευρώπη’ ατενίζοντας την πόλη από ψηλά και τον κόσμο να κατεβαίνει με κατάνυξη με το « Άγιο Φως» στα κεριά τους από το γραφικό εκκλησάκι του Άι-Γιώργη του Λυκαβητού.

Το γιορτινό δείπνο έχει γεύσεις της παράδοσης σε μοντέρνες παρασκευές και φρέσκες πρώτες ύλες όπως μαγειρίτσα αυγολέμονο, αρνάκι φρικασέ, κατσικάκι σε αμπελόφυλλα, αρνάκι αντικριστό, κοκορέτσι παραδοσιακό και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις.

Τιμή : € 58 το άτομο  – Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%

Το μεσημέρι του Πάσχα σας προσκαλούμε στο πλούσιο buffet με παραδοσιακές γεύσεις και γλυκά στο ‘Sweet corner’. Από τη μία ο καταπράσινος Λυκαβηττός και από την άλλη η πανοραμική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικου συνθέτουν μια μοναδική Ελληνική εμπειρία.

Τιμή:  58€  το άτομο  – Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%

Δεν έχουμε ξεχάσει όμως και τους μικρούς μας φίλους, παιδαγωγοί-animateurs θα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, «το κυνήγι του θησαυρού», ζωγραφική και δώρα .

Εκμεταλλευτείτε τις γιορτινές μέρες του Πάσχα και επιλέξτε κάποιο από τα δωμάτια ή σουίτες του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη ή το Πευκοδάσος του Λυκαβηττού σε προνομιακές τιμές και απολαύστε ένα Easter Staycation στην πόλη.

Δείτε το Easter Package ΕΔΩ

www.sgl.gr