5226 Kids: η νέα συλλογή παιδικών ρούχων της Σίλιας Κριθαριώτη

Η νέα exclusive συλλογή με την υπογραφή της διεθνούς σχεδιάστριας

Η άνοιξη μπαίνει με μια ολοκαίνουρια κι αποκλειστική συλλογή: τα παιδικά ρούχα 5226 Kids. Μια συλλογή που περιλαμβάνει από βαπτιστικά για κορίτσια και αγόρια, κοστούμια, φορέματα, denim looks για τις μικρές και μεγάλες στιγμές των παιδιών.

Η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που λανσάρω τη νέα αυτή σειρά. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους γονείς την καλύτερη ποιότητα σε ρούχα και στα παιδιά τους την ευκαιρία να δείχνουν και να αισθάνονται τέλεια σε ειδικές περιστάσεις!Η νέα σειρά 5226 Kids έχει σχεδιαστεί για να κάνει ακριβώς αυτό.

Εύχομαι να αγαπηθούν από τις οικογένειες και τις επόμενες γενιές».

Η συλλογή 5226 Kids αποπνέει την αθωότητα και την ομορφιά της παιδικής ηλικίας. Ρούχα κομψά, εκλεπτυσμένα και διαχρονικά, φέρουν την παρακαταθήκη του Οίκου Celia Kritharioti, καθώς και την αισθητική και τεχνογνωσία του. Ο στόχος είναι να αισθάνονται τα παιδιά όμορφα και άνετα με κάθε αφορμή: είτε πρόκειται για πολύ ιδαίτερες περιστάσεις, όπως γάμους και βαπτίσεις, είτε για ένα πάρτι γενεθλίων.

Όλα τα τα υλικά όπως το φίνο μετάξι, ο ταφτάς και το βαμβάκι αγκαλιάζουν οργανικά το σώμα, ενώ τα χειροποίητα κεντήματα και η υπογραφή της διεθνούς σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη δίνουν σε κάθε ρούχο αέρα Couture. Φούξια, λευκό, γαλάζιο, μαύρο και denim δίνουν τον τόνο της φετινής συλλογής.

Επιπλέον μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο βάπτισης όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί. Χειροποίητα κεντήματα και μονογράμματα, φυσικά υλικά και γαλλικές δαντέλες σε λαδόπανα,βαπτιστικά ρούχα, λαμπάδες, μαρτυρικά, αλλά και το κουτί της βάπτισης, για την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή του παιδιού σας.

Η νέα σειρά 5226 Kids θα είναι σύντομα διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος “5226 Celia Kritharioti Ε-shop”, καθώς και στα καταστήματά μας 5226 στον πρώτο όροφο του Golden Hall και «Μπόμπιρας» στον Πειραιά (Βασ. Γεωργίου Α4), καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παιδική σειρά 5226 Kids, επισκεφτείτε το www.celiakrithariotieshop.gr ή επικοινωνήστε απευθείας με το 210 3221318.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.