Στηρίζουμε για ακόμη μια χρονιά ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS με τα πιο ξεχωριστά πασχαλινά είδη και λαμπάδες

Φέτος το Πάσχα, στηρίζουμε το πολύτιμο έργο των Παιδικών Χωριών SOS με χειροποίητες λαμπάδες και όμορφα πασχαλινά διακοσμητικά δώρα από το e-shop τους.

Γιορτάζουμε την Ανάσταση με μοντέρνες λαμπάδες, σε μοναδικά σχέδια, με ξεχωριστές λεπτομέρειεςπου θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Για τα παιδιά, οι νονοί και οι νονές θα βρουν δύο πρωτότυπες λαμπάδες με πολύχρωμα ξύλινα διακοσμητικά, ενώ για τους εφήβους καιτους ενήλικες διατίθενται διάφορα σχέδια εξαιρετικής αισθητικής, όπως η λαμπάδα με δώρο ένα αποσπώμενο κολιέ, το οποίο μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο.

Επιπλέον, τα Παιδικά Χωρία SOS διαθέτουν μια σειρά από πασχαλινά είδη, τα οποία μπορούν να διακοσμήσουν κάθε χώρο, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Με λίγα μόνο κλικ στο e-shopτους βρίσκουμε πασχαλινές κούπες, ξύλινα λαγουδάκιακαι πολύχρωμεςπασχαλινές προσθήκες για το εορταστικό τραπέζι, αλλά καιμίνιμαλκούπεςμε ζεστά μηνύματα αγάπης, ιδανικές για να απολαμβάνουμε ροφήματα καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη.Με κάθε αγορά, μικρή ή μεγάλη, από το e-shopτου Οργανισμούκάνουμε όμορφα δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, μοιράζουμε ευχές αγάπης και συμβάλλουμε στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS, ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει με ασφάλεια, σεβασμό και αγάπη.

Μπορείτε να βρείτε τις μοναδικές λαμπάδες και τα πασχαλινά είδη,εδώ.

@sosvillagesgr

#sosvillagesgr#easter #eastergifts