Γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νομίζει ότι την πολεμούν οι άλλοι;

Το μάθαμε από συνεργάτες του J2US. Ενώ όλοι οι συντελεστές που βγαίνουν στον αέρα πηγαίνουν βαμμένοι και χτενισμένοι από τα σπίτια τους για λόγους ασφαλείας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαιτεί να μακιγιαριστεί και να χτενιστεί στο στούντιο. Τα παθήματά της δεν της έγιναν μαθήματα. H Κωνσταντίνα συνεχίζει να απαιτεί. Και πιστεύει ότι η ζωή τής χρωστάει. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, πιστεύει ότι η ελληνική τηλεόραση της χρωστάει μια θέση παρουσιάστριας. 

Στην Κωνσταντίνα όμως δόθηκαν πολλά και απλόχερα, όταν ξεκινούσε την καριέρα της το 2013. Τότε ήταν ένα κορίτσι από τη Ρόδο που ήρθε στην Αθήνα για να κάνει το μοντέλο σε πρωινή εκπομπή. Βρέθηκε τελικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μέσα σε έναν χρόνο καθόταν στον καναπέ με τη Ναταλία Γερμανού και αμέσως μετά είχε τη δική εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Τότε έβγαινε στα θέατρα, πήγαινε για ψώνια και έκανε πιλάτες και βόλτες με τη μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ, την Ελένη Μενεγάκη, και τον αγαπημένο της Ματέο. Έκανε διακοπές με τον Λάκη Λαζόπουλο και τα περιοδικά την είχαν βαφτίσει ως την επόμενη Μενεγάκη.

Εκείνη όμως ήταν πάντα θυμωμένη, στενοχωρημένη και ένιωθε αδικημένη. Σύντομα άρχισαν και οι φήμες ότι έδιωχνε κόσμο από την εκπομπή της (που μάλλον έδιωχνε) και οι ισχυροί φίλοι (βλέπε Μενεγάκη και Λαζόπουλος) άρχισαν να την εγκαταλείπουν. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια σειρά επιλογών που την οδήγησαν από κεντρική παρουσιάστρια σε παίκτρια στο Survivor. Στη συνέχεια παρουσίασε το My Style Rocks και φέτος κατέληξε διαγωνιζόμενη στο J2US να τσακώνεται με τον Σταμάτη Φασουλή.

Η Κωνσταντίνα ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που κάνουν τα ασήμαντα να φαίνονται σημαντικά, λες και έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Δεν έχουν την ικανότητα να βλέπουν το δάσος και κολλάνε στο δέντρο. Συμπεριφέρονται σαν να είναι το κέντρο του σύμπαντος, είναι αγενείς και δεν έχουν καν την προθυμία να ακούσουν κάποιον άλλο. Εκτελούν αυτό που θεωρούν ότι τους συμφέρει, χωρίς να αντιλαμβάνονται τις συνέπειες που έχουν τα λόγια τους και οι πράξεις τους στους γύρω τους.

Και εκεί ακριβώς χάθηκε η Κωνσταντίνα και η κάθε Κωνσταντίνα. Η τηλεόραση δεν χρωστάει σε κανέναν. Και αργά ή γρήγορα σε βάζει στη θέση που σου ταιριάζει.

leave a reply

Your Review