Γιώργος Καράβας: Το “who is who” του νέου coach του GNTM

Μοντέλο, δάσκαλος, οικογενειάρχης, αλλά κυρίως τον ήξεραν καλά οι ξένοι, πριν τον μάθουμε εμείς...

Το είχαμε πάθει και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: στο εξωτερικό γνώριζαν ότι υπήρχε ένα commercial μοντέλο, με προσόντα, με χάρη, με πολλές δουλειές στο ενεργητικό της, εμείς τη μάθαμε μέσα από το GNTM.

Τώρα κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος απο τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναλαμβάνει ρόλο coach στο ριάλιτι μόδας και ξαφνικά όλοι ψαχνόμαστε (καλά, οι παλιότεροι του χώρου, όντως γνωρίζουν τη δουλειά του Καράβα στο εξωτερικό με τον οίκο Hermes) τι συμβαίνει με αυτόν τον τύπο.

Ο εξαιρετικά επιλεκτικός Γαλλικός οίκος Hermes, συνεργάστηκε μαζί του επί οκτώ χρόνια, σημειώνοντας ένας μοναδικό ρεκόρ σερί εμφανίσεων, ενώ κάποια νέα brand με ανδρικά ρούχα σε Αμερική και Πολωνία προσέφεραν γη και ύδωρ για να τον εξασφαλίσουν ως κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια τους.

https://www.instagram.com/p/CBfFtH0AtZk/

Πολυταξιδεμένος, με πολλές δουλειές στο ενεργητικό του, ο Καράβας για περίπου 8 χρόνια ήταν μία από τις πιο σταθερές και ακριβοπληρωμένες συνεργασίες του οίκου Hermes.

https://www.instagram.com/p/CB8J-fwgxBw/

 

Ο φημισμένος για τα luxury products του οίκος θα επενδύσει στον Καράβα όχι μόνο για τα επίσημα ντεφιλέ του, αλλά και για την παγκόσμια καμπάνια του πριν από μερικά χρόνια, κάτι που θα ανοίξει στον Καράβα διάπλατα τις πόρτες σε οίκους όπως ο Gianfranco Ferre, Nino Cerruti, ενώ συνεργάστηκε και με τον Jean Paul Gaultier.

https://www.instagram.com/p/CBSpHj2AeyS/

Ο ίδιος δεν φαίνεται να τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον τρόπο με τον οποίο πλασάρεται το ελληνικό star system. Έχει άλλωστε δηλώσει ότι για όσο καιρό βρισκόταν στο εξωτερικό είχε εντυπωσιαστεί από την απλότητα εξαιρετικά διάσημων ανθρώπων, που αντιμετώπιζαν τη διασημότητά τους ως κομμάτι της δουλειάς τους και τίποτα περισσότερο.

Λόγω αυτών των συνεργασιών, μοιραία κάποια στιγμή του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει σε μία μικρού μήκους ταινία. Ο ίδιος βρίσκει τον χώρο της υποκριτικής εξαιρετικά ενδιαφέροντα, ωστόσο εμφανίζεται εξαιρετικά προσγειωμένος σε ό,τι αφορά τις προσωπικές του φιλοδοξίες πέρα από τον χώρο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/CBC2_4sgo_X/

Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, όπως λέει καθώς έχει οικογένεια και δύο παιδιά, την Καλλιόπη και τον Φίλιππο που τον “καθοδηγούν” στο να συμπεριφέρεται με σύνεση σε όσους τομείς της ζωής του υπήρξε πιο “χύμα” κατά το παρελθόν.

Μαζί με την σύζυγό του εδώ και καιρό διατηρούν ένα στούντιο ομορφιάς, ενώ ο Καράβας εδώ και χρόνια ήταν και yoga instructor έχοντας εντρυφήσει στα περισσότερα είδη yoga, καθώς όπως λέει, η όλη φιλοσοφία της του ταιριάζει και ως στάση ζωής.

https://www.instagram.com/p/CBANdi0AAwo/

Τώρα, τον περιμένουμε μέσα από τη συχνότητα του Star και το GNTM, ως coach των αγοριών μοντέλων που φέτος μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι.

leave a reply

Your Review