Νέος έρωτας για την Adele; Τα μηνύματα που την “πρόδωσαν” στο Instagram

Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια και διάσημο ράπερ;

Το έκαναν επί τούτου για να κοινοποιήσουν με τον δικό τους τρόπο τη σχέση τους; Καρφώνονται από τα μηνύματα που ανταλλάζουν στο Instagram; Ό,τι κι αν συμβαίνει ανάμεσα στην Adele και τον ράπερ Skepta είναι ενδιαφέρον για τους followers των δύο καλλιτεχνών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια πόσταρε μερικές αστείες φωτογραφίες της. Στη μία τραγουδά με μικρόφωνο τον… ανεμιστήρα και στην άλλη, φορώντας ένα φόρεμα από παλιότερη συναυλία της.

View this post on Instagram

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on

 

Τότε είναι που παρεμβαίνει με χιουμοριστική διάθεση ο Skepta, γράφοντάς της: “Τελικά πήρα τον κωδικό πρόσβασής σου στο Instagram lol” και εκείνη απάντησε με emoji που κλείνει πονηρά το μάτι και μια κόκκινη καρδιά και γενικώς το παιχνίδι συνεχίζεται έκτοτε, ξέρετε πώς πάνε αυτά…

Γενικώς, οι φήμες για τον δεσμό τους τους τελευταίους μήνες επιμένουν, όμως, κανείς από τους δύο δεν έχει μπει στη διαδικασία να επιβεβαιώσει, εκτός κι αν μετριέται για επιβεβαίωση η δήλωση του ράπερ πριν από λίγο καιρό, κατά την οποία παραδέχθηκε ότι ανταλλάζουν πολύ συχνά μηνύματα και ότι “η Adele τον κρατά υπό έλεγχο”.