GNTM “πονοκέφαλος”: Το γυμνό και τα αγόρια έφεραν γκρίνιες

Τι συνέβη με το συγκεκριμένο επεισόδιο και κάποιοι "βλέπουν" ακόμη και finale season για το reality μοντέλων

Προβληματισμός λέγεται ότι υπήρξε στο Star για το GNTM και τις επιδόσεις του, καθώς τόσο το επεισόδιο με τη γυμνή φωτογράφιση όσο και η είσοδος αντρών παικτών στο σπίτι του reality μοντέλων φαίνεται ότι δεν έχουν λειτουργήσει μέχρι στιγμής και από άποψη τηλεθέασης. 

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα, χαμογέλα” το επεισόδιο με τη γυμνή φωτογράφιση έφτασε μέχρι το 25%, ενώ πέρσι το αντίστοιχο κομβικό επεισόδιο είχε βρεθεί γύρω στο 30%, ενώ την ίδια στιγμή το γεγονός ότι μπήκαν άντρες διαγωνιζόμενοι φαίνεται να έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο ήταν συνηθισμένο σε καθαρά γυναικείες συμμετοχές. 

View this post on Instagram

#GNTM και γυμνό σώμα. Φέτος είχα την χαρά αλλά και την τιμή να συμμετάσχω στο ελληνικό #GNTM για ακόμη μια χρονιά. Η χαρά και η τιμή αναφέρονται στους συνεργάτες της εκπομπής αλλά και στον θεσμό αυτό καθεαυτό για πολλούς λόγους καθώς κάθε χρονιά η ζωή μας έχει προκλήσεις που είτε παρουσιάζονται μπροστά μας είτε τις παρουσιάζουμε εμείς. Δεν υπάρχει ωραιότερο «θέμα» στη ζωή από το ανθρώπινο σωμά. Είναι αυτό το δώρο που μας δίνεται κατά τη γέννησή μας και που μας ακολουθεί σε ολόκληρη τη ζωή μας. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε ή να αισθανόμαστε άσχημα ή άβολα και αυτό δεν αφορά μόνο τα μοντέλα – μας αφορά όλους. Μέσα σε αυτές τις «μόνιμες κατοικίες μας», τα σώματά μας, αντιλαμβανόμαστε, αισθανόμαστε, ερωτευόμαστε, εκνευριζόμαστε, φλερτάρουμε, κερδίζουμε, χάνουμε, ΖΟΥΜΕ. Οφείλουμε να προσέχουμε λοιπόν αυτά «τα σπίτια», να μην τα κρίνουμε αυστηρά, να μην τα μαστιγώνουμε, να μην τα μαλώνουμε αλλά να τα βοηθάμε να εξελιχθούν παράλληλα με εμας. Το γυμνό για εμένα συμβολίζει την αλήθεια. Το γυμνό σώμα αντιστοίχως συμβολίζει έναν λευκό καμβά, ένα άγραφο βιβλίο πάνω στο οποίο μπορούμε να ζωγραφίσουμε και να γράψουμε ό,τι θέλουμε και αυτό περιέχει μέρος της αλήθειας μας. Το γυμνό συμβολίζει την προσωπική αλήθεια του καθενός, όποια κι αν είναι αυτή. Αυτό είδα σε αυτούς τους ανθρώπους που φωτογράφισα και αυτό μου έδειξαν. Εις άλλα με υγεία. @gntmgr @gntm.gr @vickykaya_ @genevievevv @yiorgoskaravas_official και στην διατύπωση των σκέψεων μου my girl @korikaravokiri

A post shared by kosmas koumianos (@kosmaskoumianos) on

Όπως ακούστηκε στην εκπομπή, υπήρξε “πονοκέφαλος” για το αν φέτος το reality θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ενώ υπήρξε -κατά το ρεπορτάζ- και εισήγηση που έκανε λόγο για τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης παραγωγής του Star ή έστω για μία σεζόν “ξεκούρασης” του προγράμματος και επιστροφής του εκ νέου, αλλά αποκλειστικά με γυναίκες παίκτριες. 

Σε κάθε περίπτωση εκείνο που ακούγεται αυτές τις μέρες είναι ότι στα επόμενα επεισόδια οι ίντριγκες και ο ανταγωνισμός ίσως “κεντρίσουν” ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, τόσο με τα όσα θα γίνονται μέσα στο σπίτι των μοντέλων, όσο και κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων τους.