H Grouper Cinemas εγκαινιάζει τον πρώτο θερινό κινηματογράφο “Options Open Air Cinema”στο Ιλιον

Στις 13 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ριζικά ανακαινισμένου θερινού κινηματογράφου Options Open Air Cinemaχωρητικότητας 145 θέσεωντο οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Escape Center στο Ιλιον. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κλάδο, τον αθλητισμό, στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι του διαφημιστικού κλάδου και της τοπικής αυτοδιοίκησης,καθώς και πλήθος επωνύμων με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για την 7η τέχνη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκεκαι ο brand ambassador των Options Cinemas κος Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους καλεσμένους, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την έλευση της νέας κινηματογραφικής εμπειρίας στο χώρο του κινηματογράφου.

Ακολούθησε special screening της ταινίας «Επικίνδυνη αποστολή: θανάσιμη εκδίκηση μέρος πρώτο», όπου διαπιστώθηκε από όλους η απαράμιλλη ποιότητα ήχου και εικόνας προσφέροντας μια μοναδική καλοκαιρινήβραδιά διασκέδασης στους εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο θερινός κινηματογράφος προβάλλει πλούσιο πρόγραμμα ταινιών, ενώ ταυτόχρονα δίνει επιλογές με διαφορετικού τύπου καθίσματα, όπως διθέσιοι αναπαυτικοί καναπέδες για όσους επιθυμούν μεγαλύτερη άνεση, καρέκλες σκηνοθέτη αλλά και πουφchaiselongue. Όλα τα καθίσματα έχουν μοναδικές ονομασίες εμπνευσμένες από καταξιωμένους σκηνοθέτες, ηθοποιούς και super heroes.

Options Cinemas brand ambassador Σάκης Τανιμανίδης και δεξιά Διονύσης Στεριώτης Chairman – Grouper Entertainment
Διονύσης Στεριώτης, Χάρης Λαούδης, Κίμωνας Φραγκιάδης
Κάρολος Αλκαλάι
Διονύσης Στεριώτης, Majd Samaan, Joseph Samaan President of Tanweer Group
ομάδα Grouper Cinemas

To bar προσφέρει μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών,με ολοκληρωμένο μενού φαγητού,snacks, ποτά, κρασιά, καλύπτοντας ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα!Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και στο φαγητό, υπάρχει η δυνατότηταonlineπαραγγελίας,σκανάροντας το QR code με το σύνολο των προϊόντων του bar και απευθείας serviceστη θέση του πελάτηγια εκείνους που θα επιλέξουν κάθισμα καναπέ.

Ο νέος talk of the town προορισμός διασκέδασης,ήρθε για να προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία στην Αθήνα.

Η Grouper Cinemas συνεχίζει δυναμικά

Η Grouper Cinemasέ χει στο επίκεντρο τον επισκέπτη, γι’αυτό και δίνει έμφαση στην ποιότητα, στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, στο πλούσιοπρόγραμμα ταινιών για όλες τις ηλικίες, με απώτερο στόχο την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης. Στον Όμιλο ανήκουν τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της παγκοσμίου φήμηςIMAX®για την Αττική, προκειμένου να προσφέρει στο μέλλον την πιο καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στους επισκέπτες της.

Διονύσης Στεριώτης, Λίλη Ευθυμίου , Σάκης Τανιμανίδης
Διονύσης Στεριώτης, Μαρία Στεριώτη

“Volta Cinema” σε συνεργασία με τα “Options Cinemas”

Με γνώμονα το ευρύτερο όραμα της εταιρείας που αποβλέπει στην ποιοτική παιδική και οικογενειακή ψυχαγωγία, στις 15 Ιουνίου 2023 άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, ο θερινός παιδικός κινηματογράφος “Volta Cinema” σε συνεργασία με τα “Options Cinemas”,που φιλοξενείται εντός του παιδοτό που “VoltaFunPark” στο εμπορικό κέντρο Avenue Mall στο Μαρούσι.

Με ένα πλούσιο κατάλογο ποιοτικών παιδικών ταινιών όπως Disney, Pixar κ.α., οι οικογένειεςμπορούν να συνδυάσουν το παιχνίδι με τονκινηματογράφο,σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρομε καθημερινές προβολές, πολύχρωμα και αναπαυτικά καθίσματα, με υπέροχες λιχουδιές για τους μικρούς επισκέπτες.

Νέα Δραστηριότητα

Στα άμεσα σχέδια της Grouper Cinemas, είναι οθερινός κινηματογράφος εντός του εμπορικού κέντρου Smart Park στα Σπάτα χωρητικότητας150 θέσεωνο οποίος ήρθε πρόσφατα στην κατοχή της εταιρείας με στόχο να ξεκινήσει σύντομα τη λειτουργία του, ενώ το 2024 θα επανασυστηθεί με μια μορφή έκπληξη που θα ενθουσιάσει το κοινό.

Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Marketing& Επικοινωνίας στο info@options-cinemas.gr ή να επισκεφθείτε το options-cinemas.grκαθώς και τα socialmedia.

Facebook ll Instagram ll TikTok llYouTube