Η άγνωστη σύζυγος του Johnny Depp, μια γυναίκα από την εποχή που ακόμη δεν τον γνώριζε κανείς

...κι όμως, ο αστέρας του Χόλιγουντ που τώρα βιώνει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του κάποτε παντρεύτηκε το κορίτσι που του άνοιξε τις πόρτες της δόξας

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: INSTAGRAM

Στο σήμερα, ο Johnny Depp ζει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής και της καριέρας του. Μια γυναίκα, η 34χρονη Amber Heard, σύζυγός του για περίπου 2 χρόνια, τον ενέπλεξε σε μία εξοργιστική περιπέτεια, από την οποία πρέπει τώρα όχι απλώς πρέπει να βγει, αλλά και να αποδείξει ότι δεν είναι ένας βίαιος μέθυσος που μισεί τις γυναίκες…

Κι όμως, πριν από όλες, ακόμη και τη Winona Ryder και τη μητέρα της κόρης του, Vanessa Paradis, ο Depp, άσημος ακόμη και μακριά από κάθε κινηματογραφική δόξα, είχε παντρευτεί ένα ήσυχο και καλό κορίτσι, που του άνοιξε την πόρτα για να κάνει τη μεγάλη καριέρα που πάντοτε ήθελε.

Ήταν 20 Δεκεμβρίου του 1983, όταν ο σημερινός σταρ παντρεύτηκε τη μακιγιέζ Lori Anne Allison σε μια παραδοσιακή τελετή στην πατρίδα τους στη Νότια Φλόριντα. Εκείνος ήταν 20 χρονών, εκείνη 25 και γνωρίστηκαν επειδή η αδελφή της μακιγιέζ φλέρταρε με ένα μέλος της μπάντας του ηθοποιού.

 

Η Lori ανέλαβε το make-up της μπάντας και καθώς οι “Kids”  είχαν μεγάλα όνειρα, οι δυο τους αποφάσισαν να ρισκάρουν και να φτάσουν μέχρι το Λος Άντζελες.

Τα όνειρά τους, όμως, θα αργούσαν να γίνουν πραγματικότητα, καθώς δεν είχαν καμία τύχη στο να κάνουν συναυλίες, παρά μόνο στο να πουλάνε πράγματα μέσω telemarketing για να εξοικονομήσουν τα προς το ζην, όπως αναφέρεται και στη βιογραφία του ηθοποιού, “Johnny Depp: A Biography by Michael Blitz and Louise Krasniewicz”.

Και τότε η Lori γνωρίζει με την ιδιότητα της μακιγιέζ τον ηθοποιό Nicolas Cage. Τον φέρνει σε επαφή με τον νεαρό τότε σύζυγό της και ο πρώτος ρόλος έρχεται πριν καλά καλά το καταλάβει σε μία ταινία τρόμου. Ο “Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες”, θα είναι η παρθενική εμφάνιση του Depp στον κινηματογράφο.

Χρόνια αργότερα εκείνος θα πει: “Έμεινα έκπληκτος που κατάφερα να πάρω τη δουλειά…. Μου είχαν δώσει έναν σκασμό λεφτά για μία μόλις εβδομάδας. Κι εγώ το έκανα μόνο και μόνο για να πληρώσω το ενοίκιο. Συμπλήρωνα κυριολεκτικά αιτήσεις εργασίας ταυτόχρονα, για κάθε είδους δουλειά. Ο Cage μου έλεγε, “πρέπει να προσπαθήσεις να γίνεις ηθοποιός. Ίσως είσαι ο ένας, ο ξεχωριστός και δεν το ξέρεις”. Οπότε άρχισα να παίζω και σκέφτηκα ότι ίσως είναι ένα ενδιαφέρον μονοπάτι. Ίσως θα έπρεπε να συνεχίσω να ταξιδεύω πάνω σε αυτό. Δεν ήξερα τι στο καλό έκανα, έτσι ξεκίνησα να διαβάζω ότι μπορούσα για την υποκριτική. Μέθοδος Στανισλάβσκι, Ούτα Χάγκεν, ό,τι μπορούσα να μάθω”.

Ο ηθοποιός με τη Lori χώρισαν λίγα χρόνια μετά λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, ωστόσο, παρέμειναν φίλοι. Εκείνη έκανε μεγάλη καριέρα στον χώρο του make up artist και δική της σειρά καλλυντικών. Μαζί του κράτησε φιλικές, τρυφερές επαφές και πάντα τον ανέφερε ως ένα γλυκό άνθρωπο, χωρίς ίχνος βίας ή διάθεσης να επιβάλλει τη θέλησή του σε κάποιον…

 

leave a reply