Η Dolly Parton, η δωρεά του 1 εκ. δολαρίων και τα μαθήματα πίστης

Η 74χρονη τραγουδίστρια της country (και στιχουργός, και συνθέτρια, και ηθοποιός, και παραγωγός, και συγγραφέας, και ίνδαλμα) ανακοίνωσε στο Instagram ότι θα διαθέσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε ιατρική έρευνα για τον κορονοϊό.

Η Dolly Parton έγραψε: “Ο εδώ και πολλά χρόνια φίλος μου Dr. Naji Abumrand, που εργάζεται στο ερευνητικό τμήμα του Vanderbilt, με πληροφόρησε ότι έχουν κάνει θεαματική πρόοδο στην έρευνα για τον κορονοϊό, για τη θεραπεία του. Θα κάνω δωρεά 1 εκ. δολαρίων στο Vanderbilt για αυτή την έρευνα και παροτρύνω όσους έχουν  χρήματα να κάνουν επίσης δωρεές. Να έχετε πίστη”.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το Vanderbilt είναι πανεπιστήμιο στο Nashville, του Τενεσί και ο Dr. Abumrand είναι καθηγητής χειρουργός, ο οποίος έχει γράψει πάνω από 250 άρθρα σε ιατρικές εφημερίδες και πολλά κεφάλαια σε ιατρικά βιβλία. Στη θεματολογία των άρθρων του περιλαμβάνονται τα εξής: μεταβολική δραστηριότητα και υπογλυκαιμία, αποκατάσταση των μεταβολικών διεργασιών, ορμονικές και μεταβολικές επιδράσεις της νευρογλυκοπενίας και άλλα παρόμοια. Η Dolly δεν ήταν καθόλου σαφής όσον αφορά την έρευνα που κάνει ο καλός γιατρός στο Vanderbilt και για ποιον λόγο την ενθουσίασαν τα αποτέλεσματα. Ωστόσο, μπορούμε να το δούμε θετικά και να ελπίζουμε ότι δικαίως ενθουσιάστηκε.

Όσον αφορά τον επίλογό της  “Να έχετε πίστη”, μας θύμισε το video που είχε ανεβάσει νωρίτερα στο instagram, για να αναπτύξει τη θεωρία ότι η πανδημία είναι μάθημα από τον Θεό.

Η Dolly Parton είπε: “Νομίζω ότι προσπαθεί να μας κρατήσει στο φως για να μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας και να δούμε ο ένας τον άλλο με τα μάτια της αγάπης, και ελπίζω να μαθαίνουμε αυτό το μάθημα. Νομίζω ότι όταν περάσει όλο αυτό, θα είμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι. Οπότε να έχετε πίστη και να μη φοβάστε. Όλα θα πάνε καλά. Ο Θεός μας αγαπάει”. Κι όλο αυτό το είπε μέσα στην τρελή χαρά, από τη βεράντα του σπιτιού της. Δεν θα σχολιάσουμε τη θεωρία της. Απλά σου παραθέτουμε το video.

https://www.instagram.com/p/B-P4gsRlEKP/

leave a reply

Your Review