Η Jennifer Aniston, το γυμνό της πορτρέτο και η δημοπρασία του για καλό σκοπό

Photo by Jason Merritt/Getty Images

Οι λόγοι που αγαπάμε την Jennifer Aniston είναι πολλοί. Κάτι που είναι Αμερικανίδα, πασίγνωστη ηθοποιός αλλά με ρίζες ελληνικές, κάτι που όποτε τη βλέπουμε ανακαλούμε την εικόνα της Rachel από τα Φιλαράκια αλλά και κάτι που κάθε φορά μας βγαίνει αβίαστα η αμέριστη γυναικεία μας αλληλεγγύη, όποτε σκεφτόμαστε το ειδύλλιο με τον Brad Pitt που έληξε άδοξα. Και τώρα μας δίνει έναν ακόμη λόγο για να τη βάλουμε λίγο πιο βαθιά στην καρδιά μας.

Η 51χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι δημοπρατείται ένα γυμνό πορτρέτο της που τράβηξε κάποτε ο φωτογράφος Mark Seliger τον Νοέμβριο του 1995. Ευαισθητοποιημένη γύρω από την πανδημία του κορονοϊού, η Jennifer Aniston αποφάσισε να βοηθήσει κι εκείνη με τον δικό της τρόπο στη συγκέντρωση χρημάτων, στην προσφορά δωρεάν τεστ για τον Covid – 19 και ιατρικής περίθαλψης σε ανασφάλιστους πολίτες των ΗΠΑ. Από την ασπρόμαυρη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε τη γυμνή Jennifer να κρατάει σταυρωμένα τα πόδια της με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει το στήθος της και άλλα επίμαχα σημεία.

https://www.instagram.com/p/CA0Rm5eD4m8/?utm_source=ig_embed

Και η Jennifer Aniston είναι μόνο η αρχή. Όπως αποκάλυψε ο Seliger, πρόκειται να δημοπρατηθούν 25 ακόμη πορτρέτα celebrities, όπως του Leonardo Dicaprio και της Opra Winfrey. Tα έσοδα της κάθε πώλησης θα πάνε στον φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει επιλέξει ο κάθε σταρ.

leave a reply

Your Review