Η Jennifer Lopez στα 53 της πιο σέξυ από ποτέ

Νέα συλλογή εσωρούχων από την Intimissimi με παγκόσμια πρέσβειρα την Jennifer Lopez

Η συνεργασία ξεκίνησε με την Lopez να πρωταγωνιστεί στη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 της Intimissimi ως η παγκόσμια πρέσβειρα του brand και πλέον κάνει το επόμενο βήμα με την κυκλοφορία της capsule συλλογής “Thisis Me Now” σχεδιασμένη από την Jennifer Lopez.

Η συλλογή σηματοδοτεί το δεύτερο κεφάλαιο στη δημιουργική συνεργασία μεταξύ του ιταλικού brand και του αμερικανικού ειδώλου, η οποία ήρθε για να συνδυάσει την αφοσίωση της Intimissimi στην εξαιρετική ποιότητα, με το ξεχωριστό στυλ της JenniferLopez.

Το όνομα της συλλογής αντλεί άμεση έμπνευση από το καινούργιο άλμπουμ της Jennifer Lopez, “ThisIs Me…Now”, το οποίο καταπιάνεται με το βαθιά μεταμορφωτικό ταξίδι της προσωπικής της ανάπτυξης. Το όνομα της συλλογής περικλείει την ουσία της εξέλιξής της, του αυτοστοχασμού της και της υιοθέτησης του αληθινού της εαυτού. Σε έναν αξιοσημείωτο παραλληλισμό, η συλλογή εσωρούχων υφαίνει με τέχνη τα ίδια θέματα ανάπτυξης και εσωτερικής δύναμης στο ύφασμα της. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή εσωρούχων που αποτυπώνει την ουσία της σύγχρονης εκλέπτυνσης και ενδυνάμωσης.

Η δέσμευση της Intimissimi στην artisanal excellenceκαι τον πρωτοποριακό σχεδιασμό προμήθευσε τον τέλειο καμβά στην Lopez για να φανταστεί την δική της οπτική της θηλυκότητας και να δημιουργήσει μια συλλογή που γιορτάζει την ουσία της γυναικείας φύσης.

Η έμπνευση για τη συλλογή ήταν να δημιουργήσει μια μοναδική συλλογή lingerie που συνδέει αρμονικά τον αισθησιασμό με την κομψότητα που βρίσκεται μέσα σε κάθε γυναίκα.

Φιλοτεχνημένη με την ύψιστη φροντίδα, η συλλογή διαθέτει περίπλοκα κεντημένες λεπτομέρειες και ποιοτικά υλικά όπως μετάξι και εκλεπτυσμένες δαντέλες που προσδίδουν μια πολυτελή εμφάνιση που αντανακλά τη δέσμευση του brand να προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία.

Η JenniferLopez έχει εμπλουτίσει τη συλλογή με μια διακριτική λεπτομέρεια- το κολιμπρί. Αυτό το σύμβολο, που έχει αγαπηθεί για τη σύνδεση που έχει με την τύχη, την ζωντάνια και την ενέργεια, έχει βαθιά αξία για εκείνη. Η συμπερίληψή του προσθέτει ένα ακόμη πιο βαθύ νόημα, εμπλουτίζοντας τα κομμάτια με τη δική τους μοναδική αξία. Η χρωματική παλέτα, προσεκτικά επιλεγμένη, προσφέρει μια τριπλή επιλογή: μαύρο, champagne, και jadegreen. Το διαχρονικό μαύρο αποπνέει μια κλασική γοητεία, ενσαρκώνοντας την ουσία της κομψότητας. Ο κομψός τόνος της σαμπάνιας εκφράζει μια αίσθηση φινέτσας και χάρης, ιδανική για αυτούς που αναζητούν μια νότα λεπτότητας. Τέλος, το ζωηρό και έντονο πράσινο—μια απόχρωση αγαπητή από την Jennifer Lopez—προσφέρει μια τολμηρή επιλογή, ελκυστική για όσους θέλουν να  κάνουν μια δήλωση.