Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στα πολυκαταστήματα Notos

Μια ξεχωριστή βραδιά με γιορτινό mood

Με το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο PR event γιόρτασε το πολυκατάστημα notos την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, για να επικοινωνήσει τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις του εμβληματικού καταστήματος.

Λαμπεροί Celebrities, γνωστοί Influencers και εκπρόσωποι του τύπου έδωσαν ραντεβού στον 5ο όροφο του πολυκαταστήματος notos, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου στην Αθήνα, το οποίο έχει «ντυθεί» Χριστουγεννιάτικα. Το «παρόν» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Στάνκογλου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Μαίρη Βυτίναρος, Θάλεια Καραφυλλίδου, Φωτεινή Πετρογιάννη, Ελένη Τσολάκη, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Τέγος, Γιώργος Παρίσης, Νάνσυ Παραδεισανού, Δήμητρα Σιγάλα.

Κωνσταντίνος Τέγος
Γιάννης Στάνκογλου
Πλάτων Παπαγιαννόπουλος
Ζωή Πυθαρούλη, Κατερίνα Γκαγκάκη
Φωτεινή Πετρογιάννη
Μαίρη Βυτίναρος
Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα
Κάτια Δέδε, Ισμήνη Νταφοπούλου
Βαλέρια Ταραντο, Γιάννης Στάνκογλου, Ζωή Πυθαρούλη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την Shopping εμπειρίαστο πολυκατάστημα για να απολαύσουν τις μαγικές Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του notos, που μας βάζουν αυτόματα σε γιορτινή διάθεση και μας ταξιδεύουν. Παράλληλα, οι καλεσμένοι γεύθηκαν εορταστικά γλυκίσματα από τα Fresh και περιηγήθηκαν στα fashion corners του πολυκαταστήματος προκειμένου να ανακαλύψουντα πιο υπέροχα δώρα για τις γιορτές, για κάθε budget και στιλ, αποδεικνύοντας πως τα notos αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για xmasshopping και όχι μο΄νο για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Ισμήνη Νταφοπούλου
Μαίρη Βυτίναρος

Το PR event του notos συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο Light house Athen sτης οικογένειας BrownHotels, όπου τους περίμενε ένα secret X mas party στο All day café bar-restaurant στον 1ο όροφο με θέα το νέο σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Gancia Asti είναι ένα γλυκό αφρώδες κρασί με τη φρέσκια γεύση των σταφυλιών MoscatoBianco. Παράγεται αποκλειστικά από MoscatoBiancodiCanelli σταφύλια, από Asti D.O.C.G. περιοχή. Στη μύτη ευχάριστο, με νότες από εξωτικά φρούτα, φασκόμηλο & μέλι.

«Το κέντρο κάθε μεγάλης πόλης είναι η ψυχή της πόλης και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα! Το πολυκατάστημα μας στην Αιολου αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ομόνοια. Θέλαμε να κάνουμε ένα κάλεσμαΧριστουγεννιάτικογεμάτοζωή, να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, να προσελκύσουμε νέο κόσμο και να δώσουμε ένα γιορτινό τόνο και εμείς με την σειρά μας στην ήδη εορταστική ατμόσφαιρα της περιοχής.» δήλωσε η Βαλέρια Τάραντο CEO notos Department Stores.

Μέρος των Χριστουγεννιάτικων δράσεων των πολυκαταστημάτων notos ήταν σε συνεργασία με την εταιρία Cambo,η δημιουργία του διαδραστικού διαγωνισμού allthingsxmas. Στα πλαίσια του δημιουργικού αυτού διαγωνισμού, που διεξήχθημέσωmicrosite, ο χρήστης και ο φίλος που θα προσκαλέσει να συμμετάσχει, καλούνταν να επιλέξουν δώρα ο ένας για τον άλλο, επιλέγοντας μέσα από 6 διαφορετικές κατηγορίες, κερδίζοντας αυτόματα 10% έκπτωση ο καθένας. Εάν κατάφερναν να μαντέψουν τις επιλογές που θα έκανε ο άλλος με σκορ από 3/6 και άνω, μπορούσαν να κερδίσουν από μία giftcard 10€, ενώ για όσους πέρασαν με επιτυχία το… απόλυτο τεστ φιλίας και πέτυχαν 6/6, μπήκαν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν από μία giftcard 200€ έκαστος!

Παράλληλα, τα πολυκαταστήματα notos Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Καλαμάτας επιφυλάσσουν κι άλλες γιορτινές εκπλήξεις, καθώς από 22/12 έως 31/12 θα υπάρχει live DJ set με Χριστουγεννιάτικη διάθεση ενώ θα προσφέρονται δροσιστικά beveragesαπό την εταιρία Three Cents στο χώρο των πολυκαταστημάτων Αθήνας και Πειραιά, μετατρέποντας το shopping των δώρων σε αληθινή γιορτή!

«Aυτή την χρονιά θέλουμε όλοι να απολαύσουμε την μαγεία των γιορτών περισσότερο από κάθε άλλη φορά», δήλωσε η Ζωή Πυθαρούλη, Marketing& Communications Director, notos Department Stores. «Αυτήν τη μαγεία θέλαμε να παρουσιάσουμε φέτος στα πολυκαταστήματα notos, μέσω ευφάνταστων βιτρινών οι οποίες μας μεταφέρουν σε ένα πολύχρωμο, εορταστικό και playful Χριστουγεννιάτικο παραμύθι το οποίο συμπληρώνει η signature κομψότητα των fashion & beauty brands. Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία μας κορυφώνεται στα Xma smarkets Αθήνας & Θεσσαλονίκης τα οποία μας παρουσιάζουν μαγικές προτάσεις Χριστουγεννιάτικου στολισμού και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στα πολυκαταστήματά μας και ένα αξέχαστο Xmas shopping experience! This X masit’s #allthingsxmas, it’sXmas @notos»