Η Lady Gaga διοργανώνει τεράστια συναυλία με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής

Photo by Presley Ann/Getty Images for Haus Laboratories

Το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής -και όχι μόνο- σκηνής θα εμφανιστούν στο One World: Together At Home, τη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε συνεργασία με την οργάνωση Global Citizens.

Οι Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong (Green Day), Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder (Pearl Jam), Elton John, FINNEAS, Idris & Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και Stevie Wonder θα τραγουδήσουν για να στηρίξουν τους εργαζόμενους στην υγεία που μάχονται για την καταπολέμηση του COVID-19. Τον συντονισμό της συναυλίας έχει αναλάβει η Lady Gaga.

Οικοδεσπότες του event θα είναι ο Jimmy Fallon, οι Jimmy Kimmel και Stephen Colbert και το cast της σειράς Sesame Street.

Η συναυλία θα προβληθεί παγκοσμίως από τα αμερικανικά δίκτυα ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeartMedia και Bell Media και μέσω online streaming από τις πλατφόρμες Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, beIN Media Group, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo και YouTube.

leave a reply

Your Review