Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς: 4 online μεταδόσεις στις 13 και 14 Φεβρουαρίου

Γιάννης Οικονομίδης: τα λόγια περισσέυουν και το ταλέντο ξεχειλίζει. Ο άνθρωπος που μας έχει χαρίσει μοναδικές καλτ στιγμές στη μεγάλη οθόνη, με ατάκες που έχουν αφήσει ιστορία,  επιστρέφει για 4 online μεταδόσεις της μαύρης κωμωδίας «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς».

Στις 13 και 14 Φεβρουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την γκανγκστερική μαύρη κωμωδία, η οποία θα είναι διαθέσιμη για χρήστες μόνο εντός Ελλάδας. Το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου μπορείτε να χαρείτε το διαμαντάκι του Οικονομίδη και σε Ultra HD ποιότητα (4Κ) με δυνατότητα επιλογής αγγλικών υποτίτλων ή υποτίτλων για Κωφούς και Βαρήκοους.

Ο Γιάννης Οικονομίδης, με το πάντα καυστικό ύφος του και μια συγκλονιστική ωμότητα στα έργα του, αυτή τη φορά παρουσιάζει -με μια υπερβολή- ανθρώπινους χαρακτήρες με οργή, τρυφερότητα και το γνωστό του… χιούμορ.

 

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

Πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου, Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά.

Σημείωση: Με την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου παρέχεται η δυνατότητα εισόδου στην προβολή με τον μοναδικό κωδικό του εισιτηρίου σας έως και 4 ώρες μετά την έναρξη.

Για εισιτήρια δείτε εδώ.