Η Μύκονος υποδέχεται τον οίκο μόδας Palm Angels.

Με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στη Μύκονο, ο οίκος μόδας Palm Angels και η οικογένεια Λιακωτίτη (Simple Caracters) άνοιξαν στη Χώρα του νησιού το πρώτο κατάστημα Palm Angels.
Το brand, το οποίο οραματίστηκε το 2015 ο Francesco Ragazzi, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Palm Angels, πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο iconic fashion brands των τελευταίων ετών, ξεχωρίζοντας για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την αισθητική του που το καθιέρωσαν ως ένα πολιτιστικό παγκόσμιο φαινόμενο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΕΝΖΟΣ, ΟΛΓΑ ΠΑΣΤΡΑ-ΛΙΑΚΩΤΙΤΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ, ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΟΛΓΑ ΠΑΣΤΡΑ-ΛΙΑΚΩΤΙΤΗ, ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ
ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

Το νέο κατάστημα της Μυκόνου διαθέτει μια αυθεντική αρχιτεκτονική, με δύο βαθιούς χώρους που συνδέονται αρμονικά μεταξύ τους. Τα δύο μεγάλα παράθυρα και η γυάλινη πόρτα που προσφέρει θέα προς τον δρόμο επιτρέπουν την εισροή φυσικού φωτός, ενώ η ιδιαίτερη γωνία του καταστήματος με τους καθορισμένους όγκους και την κομψή διακόσμηση κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Το λευκό χρώμα, που αποτελεί μια οπτική αναφορά στην Ελλάδα και είναι ένα χρώμα-σύμβολο της Μεσογείου, της ακεραιότητας και του φωτός, κυριαρχεί στο εσωτερικό και εξωτερικό του καταστήματος.

Με αυτό τον τρόπο είναι πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον του νησιού, εκφράζοντας συγχρόνως με λιτότητα τη δημιουργική και συνεχώς εξελισσόμενη ταυτότητα του brand.
Όσον αφορά την επιλογή των υλικών και των επίπλων, το Palm Angels μεταφέρει τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του στυλ των καταστημάτων του και στη Μύκονο: τα ράφια από ανοξείδωτο ατσάλι, τις μάρμαρινες επιφάνειες, το φωτιζόμενο λογότυπο, τα κλασικά βοτανικά στοιχεία, τον κρυφό φωτισμό στα ράφια και τα χαρακτηριστικά χαλιά με τα φοινικόδεντρα που δεσπόζουν στο δάπεδο.

ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΖΟΥ, ΟΛΓΑ ΠΑΣΤΡΑ-ΛΙΑΚΩΤΙΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ, ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗ, FRANCESCO RAGAZZI, ΟΛΓ ΑΠΑΣΤΡΑ-ΛΙΑΚΩΤΙΤΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ

Στα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικές μέρες στη Μύκονο, παρευρέθηκαν o Francesco Ragazzi, η οικογένεια Λιακωτίτη καθώς και VIP προσκεκλημένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Πέρα ​​από τις συλλογές του brand, το κατάστημα διαθέτει μια exclusive capsule collection αφιερωμένη στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων και διαθέσιμη αποκλειστικά μόνο στο κατάστημα της Μυκόνου.
Μετά το opening event, ακολούθησε private dinner στο Sea Satin, όπου όλοι οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν από την κοσμοπολίτικη αύρα και την ελληνική φιλοξενία.

PALM ANGELS FLAGSHIP STORE | ENOPLON DINAMEON 6, MYKONOS CHORA 846 00