Η Nicole Kidman, το κονσέρτο του Keith Urban και ο σπασμένος αστράγαλος

Photo for Porter Magazine

Τα μικροατυχήματα δίνουν και παίρνουν στις τάξεις των celebrities και ο γύψος αναδεικνύεται σε αξεσουάρ -ή περίπου. Μετά τον σπασμένο καρπό της Kaia Gerber, τώρα και η Nicole Kidman εθεάθη με γύψο, λόγω σπασμένου αστραγάλου. Η διάσημη Αυστραλέζα star έσπασε τον αστράγαλό της στη διάρκεια της καραντίνας, οπότε η απομόνωση στο σπίτι της στο Nashville είχε διπλή σημασία. Ενδεχομένως δεν θα μαθαίναμε ποτέ για αυτό, αν δεν εμφανιζόταν η ίδια την περασμένη Παρασκευή στο φιλανθρωπικό κονσέρτο έκπληξη του συζύγου της Keith Urban, για τους  εργαζόμενους του ιατρικού κέντρου του Πανεπιστημίου Vanderbilt, στο Tennessee.

Αν και η ίδια είχε ανεβάσει φωτογραφία και videos από το event στο Instragram της, είχε αποφύγει επιμελώς να απαθανατίσει και τον γύψο στο πόδι της.

https://www.instagram.com/p/CANumUXJzMq/

Παρ’ όλα αυτά ουδέν κρυφόν από τον φακό του μαρτυριάρη fan που κατάφερε να την απαθανατίσει ολόκληρη και να κυκλοφορήσει τη φωτογραφία της με την πλήρη εξάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CAU7DgBn25q/

“Έσπασε τον αστράγαλό της, αλλά είναι αγωνίστρια”, αναγκάστηκε να δηλώσει ο Keith Urban στο Entertainment Tonight το Σάββατο, μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας στο Instragram. “Και ήταν εκεί χτες τη νύχτα να κουτσαίνει ανάμεσα στο πλήθος, φορώντας τη μάσκα της”.

Όταν αργότερα, ο Urban ανέβασε στον δικό του λογαριασμό video από το live του -το οποίο παρεπιπτόντως παρακολούθησαν εργαζόμενοι από 200 νοσοκομεία μέσα από τα αυτοκίνητά τους-, κάποιοι fans τον ρώτησαν πώς έσπασε τον αστράγαλό της η Nicole. Απάντηση δεν πήραν, ωστόσο όλοι ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση στην Kidman, που με σπασμένο πόδι ή χωρίς, η αλήθεια είναι ότι πάντα στέκεται στο πλευρό του άντρα της.

 

https://www.instagram.com/tv/CAMzOaPpx8p/

leave a reply

Your Review