Διαζύγιο βόμβα: Η Meghan Fox και ο Brian Austin Green χωρίζουν μετά από δέκα χρόνια γάμου

Photo by Rodin Eckenroth/Getty Images

Ήταν ένα από τα πιο λαμπερά και πολυφωτογραφημένα ζευγάρια του Hollywood. Η 34χρονη κουκλάρα Meghan Fox και ο 46χρονος Brian Austin Green (που μια φορά κι έναν καιρό έκαιγε καρδιές ως ένας από τους πρωταγωνιστές του Beverly Hills, 90210) θεωρούνταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια celebrities, αν και κάπου κάπου ακούγονταν φήμες για διαφωνίες τους και το 2015, η Fox είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου για ανεπίλυτες διαφορές, την οποία τελικά απέσυρε.

Μετρούσαν 15 χρόνια, μαζί -τα 10 από αυτά παντρεμένοι- και ήταν οι ευτυχισμένοι γονείς τριών παιδιών. Η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τους έπεσε περίπου σαν βόμβα και έχει ήδη γίνει viral. Τα συννεφάκια στον γάμο τους προϋπήρχαν, όπως ξεκαθάρισε o ίδιος ο Austin Green, στο podcast του .. With Brian Austin Green, αλλά προφανώς το ποτήρι ξεχείλισε όταν πρόσφατα κυκλοφόρησαν παπαρατσικές φωτογραφίες της Meghan να τρώει με τον rapper Colson Baker. Ο rapper και η ηθοποιός είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας τους, Midnight In The Switchgrass. Μαζί με τις φωτογραφίες, είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φήμες ότι μάλλον κάτι έτρεχε μεταξύ τους. Και έπειτα ήρθε η ανακοίνωση του διαζυγίου, και οι φήμες φάνηκαν να δικαιώνονται.

Ωστόσο, ο Brian Austin Green νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί τη μητέρα των παιδιών του και να μη δώσει ροζ απόχρωση στο διαζύγιό τους. “Θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση”, ξεκίνησε την εξομολόγησή του στο επεισόδιο της Δευτέρας. “Αυτό είναι. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Η Meghan δεν θέλει να μιλήσει άλλο γι’ αυτό.  Και είμαι σίγουρος ότι ούτε ο Colson θέλει να μιλήσει άλλο γι’ αυτό”. Παρά την εισαγωγή, ο Austin Green συνέχισε να μιλάει γι’ αυτό, δίνοντας όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα προβλήματα στον γάμο τους είχαν ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2019, όταν η Fox χρειάστηκε να λείψει έξι εβδομάδες για γυρίσματα. Αυτές οι έξι εβδομάδες ήταν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για τον Austin Green που ένιωθε ότι αποξενωνόταν από τη Meghan. “Είδα όνειρο ότι εκείνη επέστρεφε και νιώθαμε σαν ξένοι”, ανέφερε ο ίδιος. Αν και της περιέγραψε σε μήνυμα το όνειρό του κι εκείνη είχε δείξει να συμπάσχει, όταν τελικά επέστρεψε στο σπίτι, το ζευγάρι όντως ένιωσε απόμακρο και ο εφιάλτης του Austin Green έγινε πραγματικότητα.

Εκείνος αρχικά προσπάθησε να της δώσει χώρο και χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά οι εβδομάδες περνούσαν και το ζευγάρι εξακολουθούσε να νιώθει ένα τείχος να γιγαντώνει ανάμεσά τους. Όταν τελικά αποφάσισαν να βάλουν τα πράγματα κάτω και να συζητήσουν το μέλλον του γάμου τους, εκείνη του εξήγησε ότι ένιωθε περισσότερο ο εαυτός της την περίοδο που έλειπε για γυρίσματα και ήταν μόνη της. “Ενιωσα σοκαρισμένος και αναστατωμένος με το γεγονός, αλλά δεν μπορούσα να θυμώσω μαζί της, γιατί δεν έφταιγε εκείνη που ένιωθε έτσι”, σχολίασε ο Brian. Αποφάσισε να της δώσει λίγο ακόμα χρόνο και χώρο, αλλά τα πράγματα δεν φάνηκαν να αλλάζουν προς το καλύτερο τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι που φτάσαμε στη σημερινή είδηση του διαζυγίου. Αυτό που τους απασχολεί περισσότερο τώρα, σύμφωνα με τον Austin Green, είναι το πώς ο χωρισμός τους θα επηρεάσει το λιγότερο δυνατόν τα τρία παιδιά τους. “Κανείς από τους δυο μας δεν έκανε κάτι κακό στον άλλο. Εκείνη ήταν πάντα τίμια μαζί μου, εγώ ήμουν πάντα τίμιος μαζί της. Είχαμε μια υπέροχη σχέση και πάντα θα την αγαπώ και ξέρω ότι και εκείνη πάντα θα με αγαπάει. Αυτό που χτίσαμε σαν οικογένεια είναι πολύ ιδιαίτερο”.

Παρά τα συγκινητικά λόγια αγάπης και εκτίμησης του Austin Green για την πρώην του και την εκλογικευμένη εξήγηση του διαζυγίου τους, η παρουσία του Colson Baker στην εικόνα εξακολουθεί να δημιουργεί υποψίες ότι ήταν μάλλον το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Ο Austin Green, όμως, είναι αποφασισμένος να κρατήσει άθικτο το φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι της Fox και μας διαβεβαιώνει ότι ούτε τον απάτησε ούτε καν αυτές οι φωτογραφίες ήταν ο λόγος του διαζυγίου -απλά συνέπεσαν με την απόφασή τους. Σύμφωνα με τον ίδιο: “Η Meghan γνώρισε αυτό τον τύπο, τον Colson, στα γυρίσματα της ταινίας. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, αλλά έχουμε συζητήσει πολύ για εκείνον με τη Meghan. Είναι μόνο φίλοι αυτήν τη στιγμή. Από ό,τι μου έχει πει η ίδια, ο Colson είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, κι εγώ εμπιστεύομαι την κρίση της. Πάντα οι κρίσεις της ήταν καλές. Δεν θέλω να πιστέψει ο κόσμος ότι η Meghan και ο Colson είναι οι κακοί της υπόθεσης, ούτε ότι εγώ είμαι το θύμα. Γιατί δεν είμαι. Αυτό δεν ήταν κάτι καινούργιο για μας, είναι καινούργιο για όλους όσοι το έμαθαν τώρα μέσω του Τύπου. Δεν θέλω κανείς να θεωρηθεί ο κακός της ιστορίας”.

leave a reply

Your Review