Ο Tom Hanks βρήκε όνομα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Το εμβόλιο δεν έχει ακόμα βρεθεί βέβαια, αλλά ο πάντα αστείος και επινοητικός star έχει έτοιμη μια πρόταση για την ονομασία του.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο podcast του NPR, Wait Wait… Don’t Tell Me!, ο Tom Hanks περιέγραψε για άλλη μια φορά την εμπειρία του με τον COVID-19  και είπε μεταξύ άλλων: “Οι πιο βασικές ερωτήσεις είναι και τώρα τι; Τι κάνουμε τώρα; Υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε; Και η αλήθεια είναι ότι μόλις ανακαλύψαμε ότι κουβαλάμε τα αντισώματα. Δεν μας προσέγγισαν απλώς, αλλά ρωτήσαμε από μόνοι μας: Θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να σας δώσουμε πλάσμα;”. Και ο Hanks συνέχισε: “Δίνουμε λοιπόν με τη Rita αίμα σε μέρη που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν (σ.σ. να το αναλύσουν για τα αντισώματα που περιέχει, προκειμένου να βρουν το εμβόλιο), οπότε θα πρέπει να το ονομάσουν Hank-ccine”. Και συνέχισε το αστείο του, λέγοντας: “Δεν σκοπεύω να διεκδικήσω τη γνησιότητα του ονόματος. Δεν πρόκειται να το καταθέσω στην εταιρεία πνευματικών δικαιωμάτων”.

Όπως και να έχει, και ανεξαρτήτως πώς θα ονομαστεί το εμβόλιο όταν επιτελούς βρεθεί, αυτό που κρατάμε είναι ότι ο Tom Hanks και η Rita Wilson κάνουν ό,τι μπορούν από τη μεριά τους για να βοηθήσουν στην ταχύτερη ανακάλυψή του. Αλλά Hank-ccine;