Πότε τελειώνει η εκπομπή της Ελένης; Σήμερα ανακοινώθηκε η λήξη συνεργασίας της ομάδας της με το κανάλι

Είναι γεγονός. Μετά από 25 χρόνια ως κεντρική παρουσιάστρια (από τότε που ανέλαβε τον Πρωινό Καφέ στον ANT1, το 1995) και άλλα 5 χρόνια παρουσίας σε ψυχαγωγικές εκπομπές (Κοκτέιλ και Mega Banga, περίοδος 1990 με 1995, στο Mega Channel), η Ελένη Μενεγάκη αποφασίζει να κάνει διάλειμμα. Πολλοί οι λόγοι και ο κυριότερος μάλλον η περικοπή του κασέ της από τον Alpha. Σήμερα λοιπόν ανακοινώθηκε και επίσημα στους συνεργάτες της (δημοσιογράφους, αρχισυντάκτες και σκηνοθέτες) ότι τελειώνουν οι συμβάσεις τους και η συνεργασία τους με το κανάλι και προς το παρόν δεν πρόκειται να ανανεωθούν. Κάποιοι μπορεί να ενταχθούν σε κάποιο νέο project στο κανάλι, αλλά και πάλι τα πάντα είναι στον αέρα και οι υποσχέσεις συνήθως στην τηλεόραση δεν τηρούνται.

Η Ελένη για πρώτη φορά θα κάνει κάτι το οποίο δεν ήταν στη φιλοσοφία της. Δηλαδή, θα εφαρμόσει την τηλεοπτική αποχή. Και γιατί δεν ήταν στη φιλοσοφία της; Γιατί ήταν αυτή που έλεγε πάντα ότι πρέπει συνεχώς να βρίσκεσαι σε κάποια δουλειά, καθώς αυτό σου δίνει επαγγελματική αξία, άσχετα από τις τηλεθεάσεις. Έχει πάρει, όμως, ήδη την απόφασή της και τουλάχιστον το πρώτο διάστημα της σεζόν 2020-2021 θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στο πλευρό του γιου της, Άγγελου, που μετακομίζει εκεί για να σπουδάσει.

Το θέμα είναι και πάλι τι θα απογίνουν οι συντελεστές της εκπομπής, με πολλούς από αυτούς να είναι συνεργάτες της για περισσότερα από δέκα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναζητήσουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, κάτι που είναι δύσκολο αυτή την εποχή.

Το πιο ευοίωνο σενάριο είναι η Ελένη να επιστρέψει σε κάποιο κανάλι τον Ιανουάριο του 2021 και να συνεχίσει μαζί τους. Ήδη δύο σταθμοί την περιμένουν.

leave a reply

Your Review