Το μεγάλο comeback: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει με το Πακέτο

Είναι γεγονός. Η πολύ επιτυχημένη εκπομπή Πάμε Πακέτο επιστρέφει στην τηλεόραση. Θα προβάλλεται στο Open και την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη. Αυτή την εβδομάδα έπεσαν οι υπογραφές και ήδη η Βίκυ Χατζηβασιλείου μπήκε στο στάδιο της προετοιμασίας, γιατί θέλει να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε για την ιστορία πως η εκπομπή είχε κοπεί από τον Alpha και για να κρατήσουν στο δυναμικό τους την παρουσιάστρια, της είχαν προτείνει να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι Divided. Τελικά την παρουσίαση είχε αναλάβει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, χωρίς όμως επιτυχία, αφού σπανίως ξεπερνούσε το 10% στα νούμερα τηλεθέασης.

Το Πάμε Πακέτο είχε ζητήσει και ο ΣΚΑΪ την περασμένη χρονιά, αλλά τελικά ούτε και εκεί ευοδώθηκαν οι συζητήσεις, αφού το κόστος της εκπομπής είχε θεωρηθεί απαγορευτικό.

Τελικά η Βίκυ αποφάσισε να παρουσιάσει το Πακέτο στο Open που της έδωσαν όσα ζητούσε. Ακόμη και τη μέρα που η ίδια προτιμούσε, δηλαδή την Πέμπτη.

Από τις 11 Μαΐου το επιτελείο της θα μετακομίσει στα γραφεία του καναλιού και ήδη έχουν στο αρχείο τους πολλές υποθέσεις.

leave a reply

Your Review