Η NIVEA υποδέχεται την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με την Winter Limited Edition NIVEA All-Purpose Creme!

Η εμβληματική κρέμα πολλαπλών χρήσεων της NIVEA μπαίνει σε εορταστικό mood και μας μεταφέρει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με την Winter limited edition All-Purpose Creme!

H αγαπημένη μας signature κρέμα, έρχεται σε 5 μοναδικά σχέδια με απεικονίσεις από τογιορτινό δείπνο, την ανταλλαγή δώρων και άλλα Χριστουγεννιάτικα έθιμα, στιγμές που δεν θα είχαν την ίδια αξία χωρίς τηνσυντροφιά των αγαπημένων μας.Έτσι, η NIVEA, με την Winter Limited Edition All-Purpose Creme, μας καλεί ναδείξουμε την αγάπη και την φροντίδα μας, δίνοντας ένα ξεχωριστό δώρο σε όλους αυτούς πουκάνουντις στιγμές μας πολύτιμες.

Στο χαρακτηριστικό μπλε βαζάκι, η διαχρονική κρέμα της NIVEA είναι δίπλα μας για πάνω από 100 χρόνια, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη φροντίδα και αποτελεσματική ενυδάτωση στην επιδερμίδα μας. Ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών, όταν οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη για ενυδάτωση, η αγαπημένη μας NIVEA All-Purpose Creme, κατάλληλη για πρόσωπο, σώμα και χέρια αποτελεί μια διαχρονική επιλογή φροντίδας για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

#Beiersdorf #NIVEA #CHRISTMAS