Η Qualita Unica διοργανώνει έκθεση στο Ζάππειο Μέγαρο

Για δεύτερη χρονιά, το Ζάππειο Μέγαρο φιλοξενεί την έκθεση της Qualita Unica, από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου. Η Qualita Unica είναι μια ξεχωριστή μονάδα παραγωγής εξαιρετικής ποιότητας καφέ espresso. Τα premium blends της σχεδιάζονται αποκλειστικά από ποικιλίες Arabica, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία Espresso και απευθύνονται σε επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης, που αναζητούν έναν εκλεπτυσμένο καφέ με τη δική τους υπογραφή. Βασιζόμενη σε custom made concepts για εξειδικευμένα σημεία καφέ, η Qualita Unica σχεδιάζει προσεκτικά κάθε βήμα που αφορά την παραγωγή, το blend και το ψήσιμο του καφέ, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες του κάθε επιχειρηματία ξεχωριστά.

Μέσα σε ένα τετραήμερο αποκλειστικά αφιερωμένο στον κόσμο του καφέ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν υψηλής ποιότητας καφέ και θα ανακαλύψουν γεύσεις εξαιρετικών συνταγών από ποικιλίες Arabica, μέσα σε ένα κλίμα όπου η τέχνη συναντά το επιστημονικό υπόβαθρο της παραγωγής και επεξεργασίας του καφέ. Ο χώρος θα κοσμείται εικαστικά από μοναδικά σχεδιασμένα εκθέματα που αναπαριστούν ιδιαίτερες στιγμές απόλαυσης του καφέ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κορυφαίοι επιστήμονες θα μοιραστούν τις γνώσεις τους καθώς και τα αποτελέσματα των ερευνών τους σε σχέση με το Brewing και το Roasting. Οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν περισσότερα για τις διαδικασίες που επηρεάζουν τη γεύση καθώς και να γνωρίσουν τις τελευταίες τάσεις του specialty coffee.Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το μέλλον στις επαγγελματικές μηχανές espresso και θα είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα που θα γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο της Espresso μηχανής Victoria Arduino Eagle One.

H έκθεση αφορά αυστηρά επαγγελματίες και διοργανώνεται από την ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ Α.Ε.