Η Swatch στις ελβετικές πλαγιές ως βασικός χορηγός του Swatch Nines 2023

Το 2023 σηματοδοτεί ένα επικό ξεκίνημα για τη Swatch ως βασικού χορηγού του Swatch Nines, το οποίο θεωρείται η κορυφαία διοργάνωση στο ημερολόγιο των αθλημάτων δράσης. Η 31η χειμερινή διοργάνωση ξεκινά στο Schilthorn της Ελβετίας από τις 17-22 Απριλίου 2023, με φόντο τα τρία επιβλητικά βουνά Eiger, Mönch, και Jungfrau. Το The Nines ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2008 στη Γερμανία και έχει εξελιχθεί έκτοτε σε μια πρωτοποριακή διετή διοργάνωση που προσελκύει αθλητές του υψηλότερου επιπέδου, δίνοντάς τους την ελευθερία να πειραματιστούν, να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν νέα πράγματα σε επαναστατικούς σχεδιασμούς πάρκου.

Τα αθλήματα δράσης, η τέχνη και η δημιουργικότητα είναι στο DNA της Swatch, και η διετής διοργάνωση Swatch Nines είναι ένας αρμονικός συνδυασμός αυτών των τριών στοιχείων. Η ατμόσφαιρα είναι ανεπανάληπτη, καθώς ένας μικρός αριθμός κορυφαίων αθλητών snowboard και ελεύθερου σκι παγκοσμίως, πηγαίνουν στα βουνά, τα δίνουν όλα και διασκεδάζουν την κάθε στιγμή. Η ημέρα πρόσβασης του κοινού, η τηλεοπτική κάλυψη και η προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εταιρείες όπως οι GoPro και Red Bull, δίνουν τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να παρακολουθήσει αξέχαστες στιγμές ή να ζήσει ακόμη και νέα παγκόσμια ρεκόρ. Από κατασκευασμένα από χιόνι κάστρα μέχρι καθαρές καταβάσεις, η διοργάνωση δεν θέτει απλά τον πήχη όσο αφορά στα καταπληκτικά σκηνικά¾ ανεβάζει τον πήχη σε άλλο επίπεδο.

 

Πέρυσι, η Swatch, με τη συμμετοχή της στη διοργάνωση, τα έδωσε όλα δημιουργώντας ένα θεαματικό φυσικό εμπόδιο χιονιού σε σχήμα ρολογιού, με καντράν μεγέθους δέκα μέτρων, στο οποίο οι αθλητές έκαναν ακροβατικά που αψηφούσαν τη βαρύτητα. Ως βασικός χορηγός της διοργάνωσης το 2023, η ελβετική ωρολογοποιία θα φέρει μαζί της κάποιους από τους αθλητές της Proteam, όπως ο Ελβετός αθλητής του ελεύθερου σκι Nico Vuignier, ο Ελβετός snowboarder Pat Burgener και η Καναδή snowboarder Laurie Blouin, για να τις πιο θεαματικές διαδρομές της ζωής τους. Οι εκπλήξεις είναι πολύ περισσότερες στο Swatch Nines 2023, μεταξύ άλλων ο πρωτοποριακός σχεδιασμός ενός skatepark σε μια από τις υψηλότερες τοποθεσίες παγκοσμίως, το οποίο θα φέρει κοντά αθλήματα δράσης με υψηλές δόσεις αδρεναλίνης. Μερικοί από τους καλύτερους αναβάτες αυτών των αθλημάτων συμμετείχαν στον σχεδιασμό των λειτουργικών χαρακτηριστικών του, στο πλαίσιο ενός ειδικού εργαστηρίου της Swatch στα τέλη της περασμένης χρονιάς. Ένα είναι σίγουρο, θα είναι συναρπαστικό να παρακολουθεί κανείς τους snowboarders και τους skateboarders να «παίζουν» με νέα ακροβατικά και τεχνικές, ο ένας πλάι στον άλλον.

leave a reply

Your Review