Η UNILEVER Gold Sponsor του «εξάστερου» Zambidis Fitness Club

Το Zambidis Fitness Club, ένας εντυπωσιακός χώρος που φέρνει στην Ελλάδα τη νέα γενιά των premium fitness clubs με την σφραγίδα του παγκόσμιου πρωταθλητή kickboxing Μιχάλη Ζαμπίδη, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά του ΟΑΚΑ με στόχο να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εκγύμνασης, διατροφής, well being και όχι μόνο. Σε αυτό το πρότυπο γυμναστήριο, η UNILEVER, μέσα από τα διάσημα brandsπροσωπικής φροντίδας DOVE, AXE, ULTREX, DOVEMEN, TRESEMME, δεσμεύεται, όπως πάντα, να προσφέρει ανώτερη φροντίδα και ευεξία σε όλους!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης βάζει την πολυετή εμπειρία, την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και το πάθος του, ώστε να απολαμβάνετε μια ολιστική προσέγγιση στην άσκηση και την ευεξία, στο υπέροχο αυτό ταξίδι προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Έτσι, στα 2.800 τ.μτου clubθα βρείτε χώρους άσκησης και υπηρεσίες όπως: Pilates Studio, Yoga & Power Yoga, Spinning, Aqua Boxing, Gym Arena, Group Classes, Personal Training, Fight Zone, Αυτοάμυνα, Kickboxing, Πυγμαχία, Massage, Διατροφολόγους, Ιατρικές Εξετάσεις κ.α.καθώς και το Kids Zone που είναι ένας ειδικά διαμορφωμένοςχώρος,με εξειδικευμένα προγράμματα διαπαιδαγώγησης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά. To Zambidis Fitness Club,παρέχει και υπηρεσίες εκτός γυμναστηρίου όπως: Χώρο διαλέξεων και σεμιναρίων, αίθουσα εκδηλώσεων, εγκαταστάσεις για διοργάνωση αγώνων κ.α.

Η ιδιαίτερη τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το Zambidis Fitness Club μέσα στο ΟΑΚΑ,προσφέρει μια υπέροχη εξωτερική θέα καθώς γυμνάζεστε ή απολαμβάνετε τον καφέ, το ρόφημα ή το υγιεινό γεύμα σας στο χαλαρωτικό lounge ή στους χώρους / μπαλκόνια με θέα το κολυμβητήριο.

Όραμα του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι να κάνει την ευεργετική επίδραση της άσκησης κομμάτι της καθημερινότητάς σας με γνώση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα σε ένα περιβάλλον όπου η τελευταία λέξη του fitness συναντά την υψηλή αισθητική.Έτσι, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα φροντίδας και ευεξίας, η UNILEVER επενδύει στο όραμα αυτό καιυπόσχεται να σας φροντίζει από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τον καλύτερο τρόπο, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά σας και ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να αισθάνεστε υπέροχα κάθε στιγμή της ημέρας!

ZAMBIDIS FITNESS CLUB: Λεωφ. Σπύρου Λούη 1, Μαρούσι , τηλέφωνο: 210 68 500 98 https://zambidis.gr/en/

leave a reply

Your Review