Ηaáls: Ένα ολοκαίνουριο premium ελληνικό brand με πηγή έμπνευσης τη Μεσόγειο

Το brand “Ηaáls” είναι ένα Premium brand, κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από τα χέρια των πλέων εμπείρων τεχνητών. Όλες οι δημιουργίες είναι σχεδιασμένες από τη designer του brand Σοφία Τιριακίδου, αντλώντας επιρροές από το κλασικό και διαχρονικό στυλ των 50΄s και τις minimal γραμμές, προσαρμοσμένα και εναρμονισμένα στο σήμερα. Σκοπός μας να αξιοποιήσουμε και να προβάλουμε κάθε θηλυκή διάσταση/πτυχή της σύγχρονης γυναίκας.

Ηaáls [a:áls] πρόκειται για μια σύνθετη λέξη προερχόμενη από τη λέξη 1. “Hellas” [ ˈhɛləs ], τόπος στον οποίο γεννήθηκε η ιδέα του brand και την αρχαία ελληνική λέξη 2. “ἅλς” [ háls ] που σημαίνει αλάτι – ιδιαίτερης σημασίας συστατικό – πηγή ζωής για τον άνθρωπο που νοστιμεύει τις στιγμές μας.

Κύρια πηγή έμπνευσης είναι η Μεσόγειος και τα φυσικά χρώματά της, διάχυτα στα πιο παρθένα παραθαλάσσια και χερσαία μέρη γύρω από αυτή – μέσα από το πρίσμα μιας πιο νοσταλγικής και ρομαντικής ματιάς – χρώματα από το άγγιγμα της γης, τον αχνό της θάλασσας, την αειφορία της βλάστησης, την απεραντοσύνη του ουρανού, τον ήλιο που ντύνει με χρυσάφι το νερό και τέλος, την αλμύρα που διαβρώνει και θωρακίζει τις στιγμές, κρατώντας τις ανεξίτηλες στο χρόνο.

Ανεξίτηλες όπως η ποιότητα στο πέρασμα του χρόνου.

https://haalsofficial.com/