Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε η Envie Shoes τα 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας της στο χώρο της υπόδησης

Με ένα μεγάλο πάρτι που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, η Envie Shoes γιόρτασε στο Balthazar τα 50 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και καινοτομίας στο χώρο της υπόδησης, που την έχουν χρίσει ως μια από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες επιχειρήσεις  στην Ελλάδα.

Μαίρη Συνατσάκη – Δούκισσα Νομικού

Οι ambassadors του brand Δούκισσα Νομικού και Μαίρη Συνατσάκη έδωσαν φυσικά το παρών μαζί με όλα τα φανατικά #EnvieGirls για να ευχηθούν στην αγαπημένη ελληνική εταιρία και να σβήσουν μαζί με τους ιδιοκτήτες της Envie Shoes, Θεόδωρο, Γιώργο και Κωνσταντίνο Λαμπρινίδη, τα 50 κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη από τα Fresh Patisserie.

Αυτή ήταν και η στιγμή που έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το πάρτι, το οποίο συνεχίστηκε μέχρι αργά, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τα ευφάνταστα κοκτέιλ “50 &Fabulous” και “#EnvieGirl” που δημιούργησε ειδικά για τη βραδιά  το Bombay Sapphire, το premium gin που ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Χριστίνα Κανελλοπούλου – Ιλένια Γουίλιαμς – Ελένη Βουλγαράκη

Ήταν μια βραδιά όπως ακριβώς θα ταίριαζε στα 50 χρόνια συναρπαστικής πορείας που έχει διαγράψει η Envie Shoes. Λαμπερή, αισιόδοξη και γεμάτη μόδα, αφού οι λάτρεις των Envie Shoes είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και τα πρώτα σχέδια από τις νέες συλλογές Envie Shoes και Mairiboo For Envie για τη νέα σεζόν. Hνέα εκπληκτική συλλογή παπουτσιών ενθουσίασε, καθώς δίνει για μια ακόμη φορά τον παλμό, με εντυπωσιακά σχέδια που απηχούν τις so-hot-right-now τάσεις της μόδας, και σε συνδυασμό μετην άνεση και την εξαιρετική ποιότητά τους με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια θα αποτελέσουν και πάλι τηΝο1 επιλογή των γυναικώνγια κάθε κομψή τους εμφάνιση.

Κωνσταντίνος Λαμπρινίδης (ιδιοκτήτης Envie Shoes) – Μαίρη Συνατσάκη– Θεόδωρος Λαμπρινίδης (ιδρυτής Envie Shoes) – Δούκισσα Νομικού – Γιώργος Λαμπρινίδης (ιδιοκτήτης Envie Shoes)
Ιλένια Γουίλιαμς – Ελένη Βουλγαράκη – ΖέταΤσακούμη (Do It For Fun PR) – Χριστίνα Κανελλοπούλου
Μαριαγάπη Ξυπολιά

STUDIO PANOULIS

leave a reply

Your Review