Ιδέες για πρωτότυπα κρεβάτια για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαλύψτε τα μοναδικά οφέλη ενός αυθεντικού κρεβατιού Tipi

Όλο και περισσότεροι γονείς σε όλο τον κόσμο, κάνουν τη μετάβαση από το κλασικό κρεβάτι-κούνια, σε ένα εναλλακτικό και αδιαμφισβήτητα ωφέλιμο για εκείνους και το μωρό,TipiBed. Δείτε γιατί, και κάντε κι εσείς την αλλαγή, σήμερα.

Η Child home, πρωτοπόρα βελγική εταιρεία στα βρεφικά και παιδικά είδη, από νωρίς υιοθέτησε -εκτός από τη λύσητης κλασικής κούνιας για τον παιδικό ύπνο- τη λύση ενός κρεβατιού που υπακούει στη φιλοσοφία Montessori. Φανταστείτε ένα παιδικό κρεβάτι, πανέμορφο, ξύλινο, σαν σκηνή ή σαν σπιτάκι βγαλμένο από την πιο απλή και αθώα παιδική ζωγραφιά. Τώρα φανταστείτε αυτό το κρεβάτι να είναι στο επίπεδο του πατώματος και να επιτρέπει στο παιδί σας να κινηθεί μέσα και έξω από αυτό, χωρίς να χρειάζεται την παρέμβασή σας.

Αυτή είναι η φιλοσοφία Montessori: μια φιλοσοφία που ωφέλησε και συνεχίζει να ωφελεί εκατομμύρια παιδιά και γονείς σε όλο τον κόσμο. Στη βάση της φιλοσοφίας αυτής και του παιδαγωγικού συστήματος που δημιουργήθηκε γύρω της, εντάχθηκαν επίσης βασικά αντικείμενα των πρώτων χρόνων της ζωής ενός παιδιού όπως το κρεβάτιTipi.

Το όνομα Tipi βγαίνει από το Teepee, όπως λεγόταν η φορητή κωνική σκηνή που έφτιαχναν από στύλους και υφάσματα οι ιθαγενείς της Βόρειας Αμερικής!

Το κρεβάτι Tipi της Childhome, έρχεται σε δύο σχέδια (σκηνή και σπίτι), και επιτυγχάνει:

  • Να δημιουργήσει για το παιδί σας έναν «δικό τουχώρο», που να είναι στο ύψος των ματιών του.
  • Να του επιτρέψει να έχει τον έλεγχο της πρόσβασης και την απαραίτητηελευθερία κινήσεων.
  • Να βοηθήσει το κάθε παιδί να ανεξαρτητοποιηθεί ομαλά.
  • Να εμφυσήσει στο παιδί σας ένα αίσθημα σεβασμού, και να του δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται στα πρώτα στάδια της ζωής του, δημιουργώντας παράλληλα και σε εσάς αίσθημα ασφάλειας

Η μοντεσσοριανή αρχή άλλωστε αυτό υποστηρίζει: ότι είναι κρίσιμο για ένα παιδί να νιώθει αυτόνομο αλλά και ασφαλές, ώστε να εξελιχθεί, μεγαλώνοντας, σε έναν ανεξάρτητο, παραγωγικό ενήλικα

Βάλτε σήμερα στη ζωή σας το δικό σαςTipiBed, σε όποιο πλαίσιο σας αρέσει (σκηνή ή σπίτι), προσθέστε το στρώμα δαπέδου, και «ντύστε» τοκρεβάτι με το ειδικό κάλυμμα ή με φωτεινές μπάλες, μεμόμπιλε και υφάσματα, αφήνοντας τη φαντασία -τόσο τη δική σας όσο και του παιδιού σας- να ζωντανέψει! Το πιο ονειρικό, hippiestyle και ιδιαίτερο δωμάτιο είναι έτοιμο!

*Θα βρείτε τα αυθεντικά TipiBeds της Childhome στοLapinkids.com στα καταστήματα Lapin House, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

leave a reply