Το κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας, υποδέχεται φέτος το καλοκαίρι το Mandraki Beach Resort.

 

 Το κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας, υποδέχεται φέτος το καλοκαίρι ένα νέο opening στον ιστορικό κόλπο ‘Μανδράκι’,  πάνω στη μοναδική αμμώδη παραλία του νησιού! Το παραθαλάσσιο 5* boutique ξενοδοχείο Mandraki Beach Resort, είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό μνημείο συνδεδεμένο με τη συγκλονιστική μορφή του ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη.

 

Το καρνάγιο της ιστορικής προσωπικότητας αναβιώνει και μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο καταφύγιο πολυτελών διακοπών. Ξαναγράφει τη δική του ιστορία όπου η ασφάλεια, η προστασία και η ελευθερία των ανθρώπων εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο, αλλά αυτή τη φορά μέσα από την φιλοσοφία του laissez-faire!

Η μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοποθεσία στον απάνεμο και προστατευμένο κόλπο, η καταπληκτική αμμώδης παραλία με τα κρυστάλλινα νερά και το κορυφαίο γαστρονομικό hotspotτου νησιού Mandraki Beach Restaurant συνθέτουν μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία και υπόσχονται εσωτερική πληρότητα μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας!

 

Σε απόσταση μόλις 3’ με το σκάφος του ξενοδοχείου ή θαλάσσιο ταξί από το λιμάνι της Ύδρας, το παραθαλάσσιο 5* boutiqueξενοδοχείο Mandraki Beach Resort συνδέεται με την ιστορική μορφή του ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη, αφού σε αυτό τον ιστορικό όρμο ναυπηγήθηκαν και καθελκύστηκαν πλοία κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης. Τα δύο φρούρια στην είσοδο του κόλπου, τα αρχικά κανόνια που χρησιμοποιήθηκαν αργότερα ως σημεία ελλιμενισμού και η πλατφόρμα που βρίσκεται σε κυρίαρχο σημείο μέσα στη θάλασσα, παραμένουν για να θυμίζουν σε όλους την μακρά ιστορία αυτού του τόπου.

Το Mandraki Beach Resort εμπνέεται από την αίγλη της Ύδρας και αποτίει φόρο τιμής στο ιστορικό παρελθόν. Δίνει ξανά ζωή σε μια τόσο ενδιαφέρουσα τοποθεσία που ήταν άμεσα συνδεδεμένη με τις έντονες διεργασίες και συναισθήματα που ξυπνούσε η Ελληνική Επανάσταση.

 

Σήμερα, το πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό μνημείο αναβιώνει αλλά μέσα από μια εκ διαμέτρου αντίθετη οπτική, όπως ακριβώς συμβαίνει με τις αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος. Το Mandraki Beach Resort είναι πλέον ένα σύγχρονο καταφύγιο ηρεμίας, γαλήνης και απόλυτης χαλάρωσης επαναπροσδιορίζοντας την έννοια των διακοπών.

Ο σκοπός όμως παραμένει ο ίδιος – η ελευθερία του ανθρώπου. Η ιδέα του laissez-faire έχει αντίκρισμα στην πράξη, αφού η ελευθερία του να μην κάνεις απολύτως τίποτα είναι η δική μας ερμηνεία της αληθινής πολυτέλειας. Εξάλλου η κεντρική ιδέα του καταλύματος ευθυγραμμίζεται πλήρωςμε τους ρυθμούς της Ύδρας και την ιδιαίτερη νοοτροπία του νησιού μακριά από τη βουή των πόλεων, αφού ακόμα και τα αυτοκίνητα ή οι μοτοσικλέτες δεν επιτρέπονται.

 

 

Ζεστή φιλοξενία, διακριτική εξυπηρέτηση, minimal αισθητική, σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων συνθέτουν την εμπειρία των επισκεπτών του ξενοδοχείου αλλά και των yachters αφού ο απάνεμος κόλπος, αποτελεί ιδανικό και πασίγνωστο σημείο αγκυροβόλησης ιδιωτικών σκαφών αναψυχής.

Όλοι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά και το εξαιρετικό serviceστην μοναδική αμμώδη παραλία της Ύδρας, καθώς και ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις σε ένα από τα κορυφαία γαστρονομικά hotspotsτου νησιού. Το Mandraki Beach Restaurant προσφέρει δημιουργική ελληνική-μεσογειακή κουζίνα με επιλεγμένα υλικά από ολόκληρη την Ελλάδα, ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από τους ντόπιους ψαράδες, λαχανικά, αλλά και sushiπου ήδη λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές!

 

 

Mandraki Beach Resort Ύδρα / Τηλ.:+30 +30 22980 52110 / info@mandrakibeachresort.com / www.mandrakibeachresort.com