Ιωάννα Ευθυμίου : Η νέα ατομική έκθεση της διεθνούς φήμης ζωγράφου με τίτλο ” Bohemian Rhapsody “

Τη Τρίτη 28 Μαρτίου 2023  & ώρα 19.00, εγκαινιάζεται η νέα ατομική έκθεση της διεθνούς φήμης ζωγράφου Ιωάννας Ευθυμίου, με τίτλο   ” Bohemian Rhapsody ” , στο ξενοδοχείο  Moxy Athens (Σταδίου 65, Αθήνα  ).

Αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για τη διακεκριμένη και παγκοσμίως καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Ιωάννα Ευθυμίου,  να παρουσιάσει στην Ελλάδα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς της, μέσα από προηγούμενα projects που έχει παρουσιάσει , όπως Sebastian, Kiss the Queen , Mona Lisa , κ.α.
Όμως ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από το τραγικό γεγονός που συνέβη πρόσφατα στη χώρα μας.
Σκεπτόμενη περισσότερο τις μητέρες που περίμεναν τα παιδιά τους αλλά δυστυχώς δεν επέστρεψαν ποτέ , δημιούργησε το έργο ‘ Mama ‘ εμπνευσμένη από το τραγούδι του μεγάλου μουσικού καλλιτέχνη των Queen , Freddy Mercury, και το άλμπουμ
‘ Bohemian Rhapsody ‘ , το οποίο θα παίζει επίσης δυνατά ! στην έκθεση της ειδικής βραδιάς παρουσίασης των έργων της καλλιτέχνιδας στο ξενοδοχείο MOXY στην Ομόνοια, με ένα τεράστιο πορτρέτο του αξεπέραστου τραγουδιστή των Queen ,
Freddy Mercury .

Η Ιωάννα Ευθυμίου γεννήθηκε στο Περθ της Αυστραλίας από Έλληνες γονείς. Σπούδασε Καλές Τέχνες με ειδίκευση στη ζωγραφική στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών της Αθήνας.
Αποφοίτησε με άριστα και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με υποτροφία που της δόθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.
Έχει εκθέσει τα έργα της σε περισσότερες από πενήντα ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό , όπως Λονδίνο-Ηνωμένο Βασίλειο, Νέα Υόρκη-Η.Π.Α., Μονακό , Saint Tropez-Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, κ.α., καθώς και σε πολλές ομαδικές , ενώ πολλά από τα έργα της ανήκουν σε πολλές ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές Τέχνης σε όλο τον κόσμο, όπως στα ανάκτορα του Buckingham-Λονδίνο, σε ιδιωτικές συλλογές της Ελβετίας, καθώς της Βασιλικής οικογένειας του Μονακό, Μαρόκο, κ.α..
Πολλά αφιερώματα για το μοναδικό Pop Art στυλ της έχουν εκδοθεί κατά καιρούς , στον Ελληνικό και στον διεθνή τύπο.