Ιωάννα Μαλέσκου: “Δεν υπάρχει κανείς που να ξέρει τα πάντα για ‘μένα”

Η παρουσιάστρια του "Love It" στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση στο DoT

Δεν κατάγεται από την Κρήτη. Εκεί βρέθηκε ως αναπληρώτρια δασκάλα. Θεωρεί τον εαυτό της από τους τυχερούς, θεωρεί όμως ότι έχει πέσει και λίγο θύμα της εικόνας της. Η Ιωάννα Μαλέσκου, η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, βρέθηκε στο DoT, απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για όλα. 

Για όσα θέλει να κάνει, για όλες τις φορές που παρεξηγήθηκε, για την υπογραφή της στην τηλεόραση, που όπως λέει, δεν θέλει να θυμίζει καμία άλλη και κανέναν άλλο.

Για τα καλλιστεία, για το ξεκίνημά της, για τον τρόπο που βρέθηκε στην τηλεόραση στην Κρήτη, για τις στιγμές που την πίκραναν, αλλά και για τις πρώτες εντυπώσεις της από την τηλεόραση της πρωτεύουσας, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου και όλη τη συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε εδώ >>> 

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50 και, φυσικά για sneak peeks και άλλες εκπλήξεις μείνετε συντονισμένοι στο Instagram του DoT

https://www.instagram.com/p/CGHg2XuBEwJ/

Και επειδή τα καλύτερα λέγονται στο τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου στο… τέλος της εκπομπής αποκάλυψε διάφορα άγνωστα της ζωής της, χωρίς μοντάζ και περικοπές!

leave a reply

Your Review