Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο της για τους “αντικαταστάτες” της, δείχνει γιατί η τηλεόραση πάντα θα την περιμένει

Μαθήματα απαντήσεων σε δύσκολες ερωτήσεις από κάποια που παίζει στα δάχτυλα την επικοινωνία

Πολλά γράφονται για την Ελένη Μενεγάκη από το πρωί και με αφορμή την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την απόφαση της να αποχωρήσει φέτος από την τηλεόραση, για λίγο ή για πολύ, ο χρόνος θα το δείξει.

Και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν το πώς νιώθει μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας και πώς είναι η ζωή της μετά από τόσα χρόνια χωρίς εκπομπή.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή την άφιξη της σε εκδήλωση για τη μάχη εναντίον του καρκίνου του μαστού, δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει, φυσικά, αβίαστα, χωρίς ίχνος αλαζονείας, ούτε για τις παρουσιάστριες που φιλοδοξούσαν να πάρουν τη θέση της, ούτε για εκείνες τις “νεοφώτιστες” που τώρα μπαίνουν στο τηλεοπτικό σύμπαν και θα ήθελαν μία διαδρομή σαν τη δική της.

«Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση.  Αυτή την περίοδο κάνω τα ξεσκαρταρίσματά μου σε ρούχα, παπούτσια, να δω τι θέλω να δώσω, τι να πετάξω. Δεν θέλω, όμως, να νομίζετε ότι δεν βλέπω τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/CGF-KX-Jbyb/

Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Αλλά μέσα στην εβδομάδα θέλω να δω τι κάνει ο ένας, τι κάνει ο άλλος. Τώρα καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να δει τηλεόραση μέσα στην ημέρα. Όταν είσαι μέσα σε αυτό τόσα χρόνια, νομίζεις ότι τα πάντα είναι γύρω απ’ αυτό. Δεν είναι», εξήγησε η Μενεγάκη μιλώντας για τον εαυτό της.

Τι είπε, όμως, μιλώντας για τους άλλους και κυρίως για όσες ήρθαν για να γεμίσουν το δικό της κενό στην τηλεόραση; 

«Είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις, είναι πραγματικά πολύ νωρίς. Πάντα σας έλεγα ότι αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας που να παίζει ένα πρόγραμμα, δεν είναι σωστό να λέμε αυτό, εκείνο… Ας πάρουν όλα τον χρόνο τους και τον δρόμο τους. Ας μην είμαστε αυστηροί, δεν είναι σωστό.

Όλους τους είδα! Είδα και τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο “Άγριες Μέλισσες”. Αν δεν με πάρει ο ύπνος, θα δω όλο το επεισόδιο. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία», απάντησε η Μενεγάκη, αποδεικνύοντας τελικά το ταλέντο της στην επικοινωνία και δίνοντας μερικά μαθήματα, κυρίως σε παρουσιάστριες που θεωρούν ότι με την αρνητική κριτική ακούγεσαι καλύτερα… 

leave a reply

Your Review