Κίνδυνος κορονοϊού στο αεροπλάνο; Κάνε ό,τι κάνει η Naomi για να προφυλαχθείς

Η Naomi Campbell δεν περίμενε τον κορονοϊό για να πάρει προληπτικά μέτρα προφύλαξης. Δες τι κάνει όποτε ταξιδεύει με αεροπλάνο, ακόμα και στην πρώτη θέση. Από τον Πάρη Κορμαρή

Πριν από οκτώ μήνες, η Naomi Campbell ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε τι κάνει κάθε φορά που ταξιδεύει. Η κάμερα την ακολουθούσε να μπαίνει σε ένα αεροδρόμιο, να χαζεύει στα καταστήματα, να αγοράζει ακόμα και σοκολατάκια και ζαχαρωτά (αφού πρώτα δίστασε λίγο, σαν να έκανε μια πάλη με τον εαυτό της), αλλά το ζουμί δεν ήταν εκεί. Το ζουμί ήταν στο τι έκανε μόλις μπήκε στο αεροσκάφος και πριν καθίσει στη θέση της. Προορισμός της ήταν η Ντόχα του Κατάρ και ταξίδευε φυσικά πρώτη θέση, οπότε πήγε από το κτήριο του αεροδρομίου μέχρι τη σκάλα επιβίβασης με πριβέ όχημα. Μέσα, η θέση της δεν ήταν μια απλή θέση, αλλά μια ανακλινόμενη πολυθρόνα που γινόταν κρεβάτι και είχε αρκετό προσωπικό χώρο για να απομονωθεί. Και εκεί (περίπου στο 02:30) άρχισε το καλό.

Πριν καθίσει, η Naomi έβγαλε από τη χειραποσκευή της γάντια μίας χρήσης, τα φόρεσε και άρχισε να καθαρίζει τα πάντα με υγρά απολυμαντικά μαντηλάκια Dettol. Σε γρήγορη κίνηση, τη βλέπουμε στο βίντεο να περνάει με μανία κάθε επιφάνεια, από το ατομικό της τραπεζάκι και το χειριστήριο της προσωπικής της τηλεόρασης μέχρι τη ζώνη ασφαλείας, τα κουμπιά του air condition πάνω από το κεφάλι της και όλες τις επιφάνειες γύρω από το κάθισμα. Μια πολύ αστεία στιγμή είναι όταν η κυρία που κάθεται πίσω της της λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Μπορείτε να κάνετε μετά και τη δική μου;» Τότε, το top model παίρνει μια έκφραση που θα ταίριαζε στις φήμες που τη θέλουν να είναι σε κάποιες φάσεις κακότροπη, αλλά τελικά απαντάει ευγενικά ότι δεν θα της την καθαρίσει, αλλά μπορεί να μοιραστεί μαζί της τα απαραίτητα για να το κάνει εκείνη.

Μετά, στρώνει μια fleece κουβερτούλα στη θέση, και για να μην ακουμπήσει στην ταπετσαρία αλλά και για να της δώσει ένα χαρούμενο χρώμα. Όπως λέει, προτιμάει έντονο ροζ ή γαλάζιο, και την πλένει μετά στο χέρι μόλις φτάσει στο ξενοδοχείο. Όταν πια κάθεται, η Naomi βγάζει μια μάσκα και τη βάζει στο πρόσωπό της, γιατί όπως εξηγεί «είναι η προστασία της από όποιον βήχει και φτερνίζεται».

«Ταξιδεύω τόσο πολύ, που θα έπρεπε να αρρωσταίνω περισσότερο με συνάχι και τέτοια, αλλά έχω την τύχη να μην το παθαίνω και νομίζω ότι όλο αυτό με βοηθάει», καταλήγει, χτυπώντας και ξύλο ταυτόχρονα! Όταν ανέβασε το βίντεο, πολλοί τη θεώρησαν υποχόνδρια και υπερβολική, όμως τώρα, με τα μέτρα προφύλαξης που μας έχει επιβάλλει ο κορονοϊός φαίνεται απλώς συνετή. Βέβαια, η ίδια με τον κορονοϊό πήγε ένα βήμα παραπέρα, φορώντας ολόσωμη φόρμα προστασίας για να μπει σε αεροδρόμιο. Αλλά, όπως λένε στα Αγγλικά, «Better safe than sorry».

https://www.instagram.com/p/B9kwcbPnFPo/

leave a reply

Your Review