Το Athénée, ο εμβληματικός χώρος συνάντησης στο κέντρο της Αθήνας καλωσορίζει στο brunchτου με τίτλο “Le Sunday Brunch” από τις 6 Νοεμβρίου και για τις επόμενες τέσσερις Κυριακές 27/11 το Ourse.
Πιστός στις αρχές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, ο βραβευμένοςpastrychefΣπύρος Πεδιαδιτάκης με την ταλαντούχα ομάδα του γνωστού ζαχαροπλαστείου των Νοτίων Προαστίων, εντάσσει στο brunch menu του αθηναϊκού hot spot ορισμένα από τα πιο εμβληματικά γλυκά που έχουν περάσει από τις προθήκες του Ourse.
Οι γλυκές δημιουργίες του, θα περιλαμβάνουν κάποια από τα πιο αγαπημένα γλυκά από την έναρξη λειτουργίας του Ourse όπως η Flan Parisien, η τάρτα λεμόνι, η διάσημη St. Honore σε δύο εκδοχές – βανίλια και σοκολάτα, το Paris Aegina (η εκδοχή του Ourse στο κλασσικό Paris-Brest), αλλά και πιο πρόσφατα όπως το εικονικό “cookie” σοκολάτας. Οι θαμώνες του Athénée θα έχουν επίσης την δυνατότητα για όλο τον Νοέμβριο να προμηθευτούν τις χειροποίητες μπάρες σοκολάτας και τα σοκολατάκια του Ourse.
Όλα τα είδη που θα στολίσουν τον μπουφέ γλυκών του Athénée πρόκειται να προσφέρουν μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία στους καλεσμένους, που ξεκινά από την εντυπωσιακή εικόνα και καταλήγει στην πολυπλοκότητα στη γεύση και τις υφές. Τα χαρακτηριστικά, δηλαδή, που ο pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης γνωρίζει πολύ καλά, από την θητεία του στις κουζίνες σπουδαίων και βραβευμένων εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
www.atheneeathens.gr Βουκουρεστίου 9, 10671, Αθήνα, 210 3251 430 athenee@panasgroup.gr