Μαρίνα Αντωνίου – GNTM: Μιλάει για τους καβγάδες και τις επιθέσεις που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Η δημοσιογράφος που αποφάσισε να αφήσει την ΕΡΤ για μια θέση στο reality μοντέλων σε μερικές μεταχρονολογημένες αποκαλύψεις

Η Μαρίνα Αντωνίου ήταν μία από τις παρουσίες που συζητήθηκαν πολύ στον προηγούμενο κύκλο του GNTM, ήταν όμως και από τα κορίτσια που δεν έκρυβε ότι από ένα σημείο και μετά δεν περνούσε καθόλου καλά στο σπίτι του reality μοντέλων.

Στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η δημοσιογράφος που έφυγε από την ΕΡΤ για να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του GNTM και μια καριέρα στην αγορά της μόδας, δεν δίστασε να αποκαλύψει όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες για το πόσο κακές ήταν οι σχέσεις κάποιων εκ των παικτριών.

Ανάμεσα σε αυτές και η Κέισι Μίζιου με την Σουζάνα Κόουλ, που κατά τις αποκαλύψεις της Μαρίνας, σε κάποια φάση πιάστηκαν στα χέρια, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά άσχημο κλίμα, στο οποίο έπρεπε να αντέξουν και τα άλλα κορίτσια του διαγωνισμού.

“Από την ΕΡΤ3 που δούλευα σαν δημοσιογράφος πήγα στο GNTM, αν και ήμουν τελείως αρνητική. Οι φίλοι μου με πίεσαν και με έπεισαν τελικά να πάω. Δεν περίμενα ότι θα περάσω και εφόσον μπήκα στο παιχνίδι έλεγα ότι θα φύγω. Ήθελα να φτάσω πιο μακριά, αλλά δεν ήταν κάτι που κυνηγούσα κι έλεγα ότι θα κάνω τα πάντα και θα αλλάξω εγώ σαν άνθρωπος. Δεν ταίριαζα με το παιχνίδι κι έλεγα όταν είναι να φύγω, θα φύγω, όσο αντέξω. Η Ασημίνα σε εμάς έδειχνε πολύ γλυκιά και προστατευτική και ότι δεν είχε κάποια σχέση με τις FF, αλλά όταν είδα τις δηλώσεις της τρελάθηκα. Είχε στρατηγική και ήταν στοχευμένη στο τι ήθελε”, είπε μεταξύ άλλων, η Αντωνίου και συνέχισε:

“Η στιγμή που δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που γινόταν ήταν όταν μια μέρα η Σουζάνα είχε αντιδράσει πολύ άσχημα, είχε προσβάλει πολύ άσχημα την Κέισι. Και της όρμηξε. Και λέω αποκλείεται, γιατί γίνεται αυτό; Ήταν άσχημο, ήταν πολύ κακό”.

 

leave a reply

Your Review