Δίκη Johnny Depp – Amber Heard: “Ήταν πάντα επιθετική. Του φώναζε και τον τράβαγε από τα μαλλιά”

Οι καταθέσεις ανθρώπων που εργάζονται χρόνια για τον ηθοποιό στην πολύκροτη δίκη

Η Αmeber Jeard -χαμογελαστή- έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου

Με τις καταθέσεις ανθρώπων που εργάστηκαν για λογαριασμό του Johnny Depp το διάστημα που ήταν παντρεμένος με την Amber Heard συνεχίστηκε η δίκη των δύο πρώην συζύγων, την οποία παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τα ΜΜΕ.

Ο σωματοφύλακας του ηθοποιού, η οικονόμος του και η διαχειρίστρια του σπιτιού του, καθώς και μία στιλίστρια κατέθεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου και κανείς δεν βρέθηκε να ομολογήσει ότι ο ίδιος υπήρξε βίαιος σύζυγος προς τη νεαρή ηθοποιό.

Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια του σπιτιού που διατηρούσε σε ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες ο ηθοποιός, η Heard ήταν εκείνη που προσέβαλε και ούρλιαζε διαρκώς στον Depp κι ότι είχε διαπιστώσει ότι ήταν επιθετική και μοχθηρή μαζί του, όταν το ζευγάρι είχε βρεθεί εκεί για τα Χριστούγεννα.

Η Tara Roberts κατέθεσε ότι είχε δει τη νεαρή γυναίκα να ουρλιάζει στον Depp, όπως επίσης και μία πληγή στη μύτη του, ενώ όταν τον είχε ρωτήσει τι είχε συμβεί της είχε απαντήσει ότι η Heard του είχε εκσφενδονίσει ένα δοχείο στο πρόσωπο… Η ίδια, εργάζεται για λογαριασμό του ηθοποιού από το 2008 και έκανε λόγο για έναν “ασυνήθιστα ευγενικό άνθρωπο”, τον οποίο αρκετές φορές είχε δει να μένει ψύχραιμος σε επιθέσεις της Heard.

“Την είδα να του ορμά βίαια, να του τραβά τα μαλλιά, να τον φωνάζει ξοφλημένο, χοντρό, ότι κανείς δεν θα τον προσλάβει ποτέ ξανά, ότι δεν θα κάνει άλλη ταινία και άλλα ακατάληπτα πράγματα. Του ούρλιαζε και του επιτίθετο με αυξανόμενη σφοδρότητα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Roberts.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Samantha McMillan, στιλίστρια του ζευγαριού κατέθεσε ότι το απόγευμα και νωρίς το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου 2015 (τη μέρα που η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού) βρισκόταν μαζί της και ενώ εκείνη προετοιμαζόταν να εμφανιστεί στο The Late Late Show του James Corden. Όπως κατέθεσε, ήταν σε θέση να δει «σε καλό φωτισμό, από κοντά και χωρίς μακιγιάζ» ότι η Heard δεν είχε σημάδια, εκδορές ή μελανιές.

«Όταν τελείωσε η εκπομπή, η κα Heard μου είπε “μπορείς να πιστέψεις ότι μόλις τα έβγαλα πέρα σε αυτό το σόου με δύο μαυρισμένα μάτια;”. Η κα Heard δεν είχε μαυρισμένα μάτια και δεν είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας», είπε η stylist και ανέφερε ότι αργότερα πληροφορήθηκε πως η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον Depp για ξυλοδαρμό εκείνη τη μέρα…

Καταλυτική, όμως, ήταν η κατάθεση της Hilda Vargas, της γυναικας που εργάζεται ως οικονόμος του Depp εδώ και 30 χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «με τρόμο και αηδία ανακάλυψα έναν μεγάλο σωρό κοπράνων στο κρεβάτι τους». Η ίδια ήταν εκείνη που επέμεινε ότι επρόκειτο ξεκάθαρα για ανθρώπινα περιττώματα που δεν μπορούσε να προέρχονται από τα δύο μικρόσωμα σκυλιά του ζευγαριού.

Η ίδια ήταν κατηγορηματική για τον τρόπο με τον οποίο εκδήλωνε τη συμπεριφορά της η Heard μέσα στο σπίτι. Όπως είπε, συνήθως ούρλιαζε και μίλαγε στους άλλους επιθετικά, ενώ φοβόταν μήπως βάλει τις φωνές και στην ίδια. Αντίθετα, όπως εξήγησε, όλα αυτά τα χρόνια που εργάστηκε για τον Depp δεν τον είδε ποτέ να ξεσπά βίαια σε κάποιον και σίγουρα όχι στην Heard…