Μάρω Κοντού για Γιώργο Κιμούλη: “Έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες”

Δείτε τι είπε η γνωστή ηθοποιός στο Dot.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μάρω Κοντού στο Dot. του Σαββάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ και τον Θανάση για το ταξίδι της αυτογνωσίας, τις ημέρες της καραντίνας, τον γάμο με τον …εαυτό της και σχολίασε φυσικά τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

 

“Λυπάμαι και στεναχωριέμαι. Έπεσα από τα σύννεφα με όσα ακούστηκαν για τον Γιώργο Κιμούλη. Μου φαίνονται απίστευτα” σχολίασε η γνωστή ηθοποιός, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του στην παράσταση “Επικίνδυνες σχέσεις”.  “Οι άνθρωποι που παρενοχλούν είναι άρρωστοι ή κομπλεξικοί” σημείωσε, προσθέτοντας “Έχω διώξει σκηνοθέτη που χαστούκισε ηθοποιό, όταν ήμουν θιασάρχης” .

Η Μάρω Κοντού ρωτήθηκε και για το πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας και είχε να αποκαλύψει πολλά. Έγινε νοικοκυρά αυτή την περίοδο, όπως χαρακτηριστικά είπε, και αποκάλυψε με ποιον τρόπο συναντούσε τις φίλες της. “Στην αρχή ήταν δύσκολο. Μετά λίγο το σούπερ μάρκετ, πήγαινες σε φίλη και έγραφες ότι πηγαίνεις φαρμακείο..” είπε χαριτολογώντας, τονίζοντας φυσικά πως είχε πάντα μαζί της ταυτότητα και τα απαραίτητα έγγραφα.

Σε μια απολαυστική συνέντευξη παραδέχτηκε πως ο πιο πετυχημένος γάμος της είναι εκείνος με τον εαυτό της και εξήγησε πώς ξεκίνησε το ταξίδι της αυτογνωσίας. “Πρέπει να φτάσεις στον πάτο και όταν έχεις το κουράγιο, να σκαλιστείς πολύ βαθιά” είπε, αναφέροντας πόσο αναγκαίο είναι να μάθεις τον εαυτό σου πολύ καλά. Με εξομολογητική διάθεση, ανάμεσα σε πολλά άλλα , ανέφερε στη Νάνσυ και τον Θανάση “Δεν ήμουν καλή με εμένα. Πάντα κάτι με στεναχωρούσε, με καταπίεζε, με έθλιβε. Δεν πέρναγα καλά με μένα και δεν έβλεπα τα πράγματα αισιόδοξα”.