Μια βραδιά έκπληξη από το Johnnie Walker και τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Το δώρο του Κωνσταντίνου Αργυρού σε εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες για το κοινό τους ταξίδι

Το Johnnie Walker, το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμοαποτελεί το ιδανικό δώρο για αυτούς που περπατούν δίπλα μας. Ένα δώρο για όλους αυτούς που είναι πάντα εκεί και μας γεμίζουν δύναμη αλλά και έμπνευση να περπατάμε μπροστά. Με αυτή την αφορμή, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Κωσταντίνος Αργυρός ,ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 πολυπλατινένιες επιτυχίες, θέλησε να πει «Ευχαριστώ» με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε όσους στάθηκαν δίπλα του στην πραγματοποίηση της άκρως επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας του.

Μία ξεχωριστή βραδιά έκπληξη, γεμάτη όμορφα συναισθήματα όπου φίλοικαι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού, μαζί με εκλεκτούςκαλεσμένουςέγιναν αποδέκτες του πιο ιδιαίτερου δώρου για φέτος, αυτό της ευγνωμοσύνης. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουνπρώτοι το documentary της περιοδείας “ Eleftheros Tour ”, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Johnnie Walker, με 18 sold out συναυλίες σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο, χαρίζονταςανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σεεκατοντάδες χιλιάδες θεατές.

Σε αυτή την αποκλειστική προβολή ο Κωνσταντίνος Αργυρός ευχαρίστησε φίλους και συνεργάτες, μαζί με τους οποίους πέτυχε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Γιατί κάθε τι σπουδαίο επιτυγχάνεται έχοντας δίπλας μας τους κατάλληλους ανθρώπους, αυτούς που είναι εκεί σε κάθε δυσκολία και μαζί δημιουργούμε και προχωράμε μπροστά. Σε αυτούς τους ανθρώπους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έδειξε την ευγνωμοσύνη του, προσφέροντας τους ένα δώρο αξίας, ένα Johnnie Walker Black Label.

Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η πιο κατάλληλη αφορμή να θυμίσουμε στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας τη σημασία που έχουν στη ζωή μας και να μοιραστούμε μαζί τους ιδιαίτερα δώρα, από καρδιάς. Προσφέροντας τους ένα μοναδικό δώρο, όπως το Johnnie Walker Black Label, θα δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και θα εκφράσουμε τον ουσιαστικό δεσμό που μας δένει όσο συνεχίζουμε να περπατάμε μαζί.

Το Johnnie Walker Black Label έχει απίστευτο βάθος γεύσης και λειτουργεί άψογα ως βάση σε ένα κλασικό κοκτέιλ Highball, το οποίο είναι εξαιρετικό για εορταστικές συγκεντρώσεις με αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για εμάς. Ένα ουίσκι που αποτελεί ιδανικό δώρο για όσους περπατούν μαζί μας.