Το MiTo’21 επιστρέφει φέτος με δύο νέες δημιουργίες που επανερμηνεύουν την παράδοση, συνδυάζοντας γαστρονομική φινέτσα και αυθεντικές γεύσεις. Το πρώτο highlight της σεζόν είναι το Τσουρεκόνε, ένα μοναδικό gourmet προϊόν που παντρεύει την αφράτη τεχνική του ιταλικού panettone με τα χαρακτηριστικά αρώματα του πολίτικου τσουρεκιού: μαχλέπι, μαστίχα, πορτοκάλι και κακουλέ.

Το Τσουρεκόνε εμπνέεται από ένα γαστρονομικό ταξίδι που ξεκινά στο Μιλάνο, διατρέχει τη Μεσόγειο, περνά από τη Χίο και καταλήγει στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου γεννήθηκε η τέχνη του τσουρεκιού. Η μυρωδάτη ζύμη, οι φυσικές πρώτες ύλες και η αργή ωρίμανση χαρίζουν πλούσια υφή, πολυεπίπεδη γεύση και αξεπέραστη αφράτη απόδοση, ενώ η ποιότητα της MiTo’21 έχει ήδη αναγνωριστεί με δύο αστέρια στα Great Taste Awards και βράβευση στα Best in Taste 2025. Το Τσουρεκόνε θα κυκλοφορήσει σε συσκευασία 250γρ. αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Η δεύτερη δημιουργία, Pane, Burro & Marmellata, φέρνει την απόλαυση ενός κλασικού πρωινού στο gourmet επίπεδο. Βασισμένο σε προζυμένια ζύμη, εκλεκτό βούτυρο και φυσική μαρμελάδα βερίκοκο, προσφέρει την καθαρότητα και τη ζεστασιά της απλότητας – ένα νοσταλγικό ταξίδι στη γεύση που θυμίζει νωχελικά πρωινά διακοπών. Διατίθεται σε επιλεγμένα gourmet καταστήματα και συνεργαζόμενους χώρους, όπως οι Κάβες OAK, Benito και Αντώνης Λουμίδης.

Με το Τσουρεκόνε και το Pane, Burro & Marmellata, η MiTo’21 αποδεικνύει ότι η παράδοση μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια μοναδική εμπειρία gourmet, όπου η ποιότητα, η φινέτσα και η δημιουργικότητα συναντούν τη γεύση και την απόλαυση, καθιστώντας τις φετινές γιορτές ακόμα πιο ξεχωριστές.


