Νάντια Μπουλέ: “Δεν πίστευα ότι θα μείνω έγκυος, εξαιτίας γυναικολογικών θεμάτων που με ταλαιπωρούσαν”

Featured Video Play Icon

Η Νάντια Μπουλέ, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, καλεσμένη στην εκπομπή Dot. μιλάει για όλα. Πώς έμαθε ότι είναι έγκυος και πώς το διαχειρίστηκε στην αρχή; Επίσης, αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση με το σύντροφό της, μια σχέση που ξεκίνησε από φιλία χρόνων. Ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την εγκυμοσύνη ήταν ο πατέρας της και η ίδια παραδέχεται πως είναι πανέτοιμη για τον ερχομό του μωρού της.

“Δεν πίστευα ότι θα μείνω έγκυος γιατί είχα ταλαιπωρηθεί από μικρή με γυναικολογικά θέματα… Κάναμε δύο τεστ και μετά τηλεφώνησα στον γιατρό μου” αναφέρει η αγαπημένη ηθοποιός, που αυτή την περίοδο απολαμβάνουμε στη σειρά “Αγγελική” και συνεχίζει: “Έπαθα σοκ όταν ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι είμαι έγκυος”. Η Νάντια Μπουλέ αναφέρεται και στη σχέση με τον σύντροφό της Γιώργο ,η οποία εξελίχθηκε μετά από μια φιλία πέντε χρόνων. Κάνει λόγω για έναν χαμηλών τόνων άνθρωπο και σημειώνει πως “πριν τον σύντροφό μου με γοήτευαν πιο ανώριμοι άνδρες”, δηλώνοντας πως ακόμη τον βλέπει ως το “αγόρι” της.

 

Η ομάδα του Dot. δοκιμάζει πόσο έτοιμη μαμά είναι μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και φυσικά οι …αδιάκριτες και αστείες ερωτήσεις δεν λείπουν. Της έχουν κάνει κακό photoshop σε περιοδικό και έχει έτοιμη playlist νανουρίσματος για να αποφύγει τα ξενύχτια;