Natu: Το ολοκαίνουργιο εστιατόριο στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας είναι η «όαση» του φετινού καλοκαιριού

Ο αρχοντικός κήπος του Natu, ένα τοπόσημο στην πόλη, μια ευκαιρία για επαφή με το φυσικό στοιχείο, άνοιξε τις πόρτες του με μια κουζίνα δημιουργική, που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Τάκης Χριστοφιλέας, Σία Κοσιώνη, Δημήτρης Χριστοφιλέας

Αντλώντας έμπνευση από τη λέξη NATURA που σημαίνει φύση, δημιουργήθηκε το εστιατόριο Natu στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, πάντα με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον.

Τάκης Χριστοφιλέας, Φάλη Βογιατζάκη και Δημήτρης Χριστοφιλέας
Τάκης Χριστοφιλέας, Φάλη Βογιατζάκη και Δημήτρης Χριστοφιλέας

Με πρώτης ποιότητας υλικά, ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος συνθέτει αριστοτεχνικά τις γεύσεις της Μεσογείου, υπογράφοντας με τις δημιουργίες του γεύματα που σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε.

Τάκης Χριστοφιλέας, Δημήτρης Χριστοφιλέας, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Διομήδης Καψάλης

Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, τις ελιές και τα πεύκα, απολαμβάνετε ένα εξαιρετικό γεύμα στην Κηφισιά, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.

Αμαλία Κυπαρίσση, Δημήτρης Χριστοφιλέας και Βάσω Στασινού – Νικοπολίδη

Με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της Αφροδίτης Μπονάτσου (Stones and Walls) που παραπέμπει στη φύση, το νέο εστιατόριο Natu, σε χρώματα γήινα, συνδέει το περιβάλλον με τις πιο σύγχρονες αισθητικές αναφορές.

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη. Δημήτρης Χριστοφιλέας

Με σεβασμό στο κτίριο και τη φιλοσοφία του μουσείου, δημιουργήθηκε μια διαβάθμιση από ζώνες, που ενώνουν αλλά και διαχωρίζουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο του Natu, προσφέροντας στον επισκέπτη έναν καμβά για να βιώσει με άπειρους τρόπους τον ζωντανό αυτόν κήπο.

Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνις Γεωργιάδης

Ο άνετος χώρος του εστιατορίου αποτελεί τη δυναμική συνέχεια της εμπειρίας του μουσείου για τον επισκέπτη, όπου η παρουσία των αντικειμένων – έργων τέχνης της έκθεσης eARTh nature συμπληρώνει αρμονικά το τοπίο. Η έκθεση, που επιμελείται η Πέγκυ Λούτου, δίνει την ευκαιρία να απολαύσει ο παρατηρητής “τα αποτυπώματα” της τέχνης που καταγράφουν την υλική και άυλη πολιτιστική κληρονομιά του ανθρώπου πάνω στη Γη.

Αθηνά Νούτσου – Πικραμμένου, Παναγιώτης Πικραμμένος και Φάλη Βογιατζάκη

Σε ένα από τα πιο δροσερά και καταπράσινα σημεία των βορείων Προαστίων θα ζήσετε μια all day γαστριμαργική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Δημήτρης Σκαρμούτσος και Φάλη Βογιατζάκη

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τα εγκαίνια του εστιατορίου, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό κόσμο, η Πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή, κα Φαλή Βογιατζάκη, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την άψογη συνεργασία που έχουμε με το Δειπνοσοφιστήριον εδώ και μία δεκαετία. Η κατανόηση, η αλληλοϋποστήριξη και η φιλία που αναπτύχθηκαν αποτέλεσαν τη βάση, πάνω στην οποία άνθισε το NATU».

 

Βρείτε το Natu Restaurant στα Social Media

https://www.facebook.com/naturestaurantkifisia/

https://www.instagram.com/naturestaurant/?hl=el

Mέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή, Από τις 10 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ