Νέα μπάρα με 20% πρωτεΐνη χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με απίθανη γεύση φουντούκι από την ΙΟΝ.

Η ΙΟΝ, γνωστή για την τεχνογνωσία της στη δημιουργία προϊόντων με στέβια, καινοτομεί και λανσάρει μία νέα μπάρα πρωτεΐνης χωρίς προσθήκη ζάχαρηςμε φυσικό γλυκαντικό στέβια. Η πλούσια σοκολάτα γάλακτος σε συνδυασμό με το απολαυστικό φουντούκι και rice crispies δημιούργησαν την μοναδικήION PROTEIN Φουντούκι Steviaχωρίς προσθήκη ζάχαρης, πάντα με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης 20%!

Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας του σώματος και στην φυσιολογική κατάσταση των οστών. Πέραν όμως των λειτουργικών τους χαρακτηριστικών, η νέα ΙΟΝ PΡΟΤΕΙΝ Φουντούκι Stevia, λόγω του γλυκαντικού stevia, ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ανάγκη για έλεγχο της κατανάλωσης ζάχαρης. Έχει πλούσια σοκολάτα και αξεπέραστη γεύση, που την καθιστά ένα απολαυστικό γλυκό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας – ιδιαίτερα δε, για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Η ΙΟΝ, είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν. Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της. Η ΙΟΝ είναι μια 100% Ελληνική εταιρεία και όλη η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στην Ελλάδα.