Νέο κατάστημα Jack&Jones στη Ρόδο

To global brand JACK&JONES ανακοινώνει το άνοιγμα του 20ου καταστήματός στην Ελλάδα και το 1000 στο κατάστημα στην Ευρώπη. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά της πανέμορφης Ρόδου, στη διεύθυνση Γρηγορίου Λαμπράκη 7-9, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της JACK&JONES σε όλη τη χώρα.

Το κατάστημα αναπτύσσεται σε δύο ορόφους και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών για τους λάτρεις του brand. Από το denim wear, που αποτελεί το DNA του brand, έως τις τελευταίες τάσειςτης μόδας, η JACK&JONES φιλοδοξεί να καλύψει κάθε ανάγκη του σύγχρονου άνδρα με στυλ και ποιότητα, πάντα σε προσιτές τιμές.

Ο Country Manager της BEST SELLER στην Ελλάδα, κ. Θοδωρής Σταθόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα με το άνοιγμα του 20ου καταστήματος μας στη Ρόδο. Είναι σίγουρο πως το νέο κατάστημα JACK&JONES  θα γίνει ο απόλυτος προορισμός shopping κάθε άνδρα στην Ρόδο, ενώ θα αποτελέσει πόλο έλξης και για τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο