Νίκος Μουτσινάς: “Ξεφτίλα!” – Η σκληρή ατάκα του για όσα συμβαίνουν σε εκπομπή άλλου καναλιού

Το σκληρό χιούμορ του παρουσιαστή

Η κατάμαυρη αλήθεια, εδώ και μερικές εβδομάδες, είναι τόσο τα site στις στήλες της τηλεκριτικής, όσο και οι τηλεοπτικές εκπομπές, στέκονται με μια αμηχανία μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στο “The Bachelor”, το ριάλιτι στο οποίο ο Alpha επέλεξε να επενδύσει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. 

Τα όσα διαδραματίζονται με μια ντουζίνα -και βάλε- νεαρές γυναίκες να διεκδικούν την προσοχή ενός άντρα είναι από άβολα έως ακατάλληλα για την αισθητική και το ζεν του τηλεθεατή, οπότε τόσο οι στήλες με τα τηλεοπτικά, όσο και οι εκπομπές αρκούνται σε χιουμοριστικά βιντεάκια και τίποτα περισσότερο. 

Που αρχίζει το σενάριο του ριάλιτι και πού τελειώνει η πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει και απ’ ό,τι φαίνεται κιόλας κανείς δεν έχει καμία αγωνία να μάθει, όμως, ακόμη και ο Νίκος Μουτσινάς που όλα τα αντιμετωπίζει με χιούμορ φαίνεται πως “έπιασε” ταβάνι με τα όσα συμβαίνουν στην εν λόγω εκπομπή και “έσφαξε” με το γάντι τους υπεύθυνους προγράμματος του καναλιού κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του, “Καλό μεσημεράκι”.

«Τα βλέπετε και μόνοι σας, τι να πω αυτή τη στιγμή. Δηλαδή, πραγματικά, η ξεφτίλα είναι από μόνη της! Πολύ εντυπωσιακό, μπράβο σας! Να καταλάβουμε απλά ότι αυτές οι κοπέλες αν είχαν κάτι άλλο στα χέρια τους, κάτι πιο βαρύ, θα το πετούσαν. Θέλω να καταλάβει λίγο η παραγωγή. Μήπως θέλει προς τον τελικό να πετάνε κοτρώνες να μείνει στον τόπο. Μπράβο στον Alpha», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, παρουσιάζοντας ένα (απογοητευτικό) απόσπασμα απ’ όλα αυτά που γίνονται μέσα στο σπίτι του Bachelor. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=rd88AG-IXdI

leave a reply

Your Review