James Charles: “Είσαι ένας κοινός κλέφτης” – Ο guru της ομορφιάς κατηγορείται για λογοκλοπή

Ζευγάρι διάσημων Youtubers τον κατηγορεί ότι έκλεψε τα σχέδια και την παλέτα για τη νέα συλλογή του με ρούχα

Όταν έγινε χαμός με τον διαδικτυακό καβγά του με την Tatie Westbrook ο κόσμος της ομορφιάς άρχισε να του κάνει μαζικό unfollow και να πιστεύει ότι κάτι πήγαινε τελείως λάθος με τον βασιλιά του αντρικού μακιγιάζ. Ωστόσο, ο νεαρός James Charles γρήγορα κατάφερε να πατήσει ξανά στα πόδια του και μάλιστα πριν από λίγο καιρό παρουσίασε στους followers του στα social media και στο YouTube τη νέα πανάκριβη έπαυλή του. 

Δεν χρειάζονται άλλωστε συστάσεις για το ποιος είναι και για την επιτυχία του, ούτε καν για τους εχθρούς και τις ίντριγκες που έχει σπείρει στο διαδίκτυο. Το νεαρό αγόρι που τόλμησε να κάνει το μακιγιάζ αντρική υπόθεση, έχει εκατομμύρια ορκισμένους “πιστούς” και οι πωλήσεις των προϊόντων που λανσάρει ή που συνεργάζεται στο λανσάρισμά τους ξεπουλάνε σαν ζεστό ψωμί.

Έλα, όμως, που χωρίς φωτιά δεν υπάρχει καπνός και που για ακόμη μία φορά ο νεαρός κατηγορείται από “συναδέλφους” του στο διαδίκτυο ότι κλέβει ό,τι μπορεί να κλέψει: από ιδέες και σχέδια μέχρι ό,τι πιστεύει ότι θα μπορούσε να του φανεί χρήσιμο για το φουλάρισμα του δικού του τραπεζικού λογαριασμού. 

Έτσι τώρα, ο Charles κατηγορείται από τον Podcaster και YouTuber, Ethan Klein ότι έκλεψε τη χρωματική παλέτα και τα σχέδια της σχεδιάστριας συζύγου του, Hila, τα οποία ετοίμαζε για την εταιρεία Teddy Fresh και τα λανσάρισε ως δικά του, ως μέρος της νέας συλλογής ρούχων, με έμφαση στα φούτερ με κουκούλες που θα λανσάρει φέτος το φθινόπωρο.

 

Το ζευγάρι μάλιστα φρόντισε να αποκαλύψει στο Twitter μία προς μία τις ομοιότητες των ρούχων της Hila με εκείνα που λάνσαρε τελικά ο Charles με αποτέλεσμα να ξεκινήσει εκ νέου ένας τεράστιος διαδικτυακός πόλεμος, ο δεύτερος σοβαρός κατά σειρά, που ξεκινά από το κατά πόσο είναι αξιόπιστος ως επιχειρηματίας ο νεαρός. Στο πανηγύρι που στήθηκε στο Twitter γράφτηκαν και βαριά πράγματα, όπως για παράδειγμα, το ότι είχαν να κάνουν με έναν κοινό κλέφτη κι ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι πρόκειται περί σύμπτωσης!

 

Βέβαια, αυτή τη φορά ο Charles, όχι απλώς δεν ζήτησε συγνώμη, αλλά αντεπιτέθηκε, ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος ήταν που ζήτησε τη βοήθεια και τη γνώμη των Klein για τη νέα χρωματική παλέτα των ρούχων που ετοίμαζε, στέλνοντας τους μάλιστα και υλικό, το οποίο όπως λέει, οικειοποιήθηκαν. 

Το ζευγάρι ανταπάντησε ότι ο Charles για άλλο πράγμα ζήτησε τη συμβουλή τους, για να πάρει την απάντηση από τον νεαρό ότι δεν χρειάζεται τόση ταραχή -τελικά!- γιατί ο καθένας τους απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό με διαφορετικές ανάγκες και κάπως έτσι μπορούν να συνυπάρξουν όλοι ειρηνικά. 

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι αυτού του είδους τα hoodies είναι μόδα από τα ’90, οπότε δεν τίθεται θέμα οικειοποίησης κάποιας ιδέας..! Το θέμα είναι αν εκείνοι θα αποδεχθούν αυτήν την άποψη (!) ή θα προτιμήσουν να κυνηγήσουν το δίκιο τους δικαστικά… 

ΠΗΓΗ: INSIDER.com

 

leave a reply

Your Review