Ο Andrew Ridgeley θυμάται την τελευταία φορά που είδε τον George Michael

Ο Andrew Ridgeley, μέλος μιας από τις πιο διάσημες μπάντες των 80‘s, Wham, θυμάται την τελευταία του παρτίδα Scrabble με τον George Michael, με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, ‘Wham!’, που θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου.


Σύμφωνα με τον Andrew Ridgeley, o George Michael που έφυγε από τη ζωή στα 53 του, λάτρευε να παίζει Scrabble. “Mε είχε κερδίσει την προηγούμενη εβδομάδα και απαιτούσα να πάρω εκδίκηση. Ήταν μία διαδικασία που μας γυρνούσε πίσω στα παιδικά μας χρόνια και στη φιλία μας. Αυτό το παιχνίδι ενθουσίαζε και εκείνον και εμένα», είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο People της Αμερικής. «Ήταν λίγους μήνες πριν τον θάνατό του», πρόσθεσε ο Ridgeley σημειώνοντας έτσι ότι με τον George Michael δεν ήταν απλώς δύο συμπαίκτες Scrabble.

Ο Αndrew Ridgeley και ο George Michael γνωρίστηκαν στο σχολείο. Είχαν δημιουργήσει μία μπάντα με πνευστά με άλλους πέντε φίλους τους, η οποία όταν διαλύθηκε οι δυο τους πήγαν στους Wham. To 1982 εξασφάλισαν τη δισκογραφική τους συμφωνία και το δεύτερο album τους ‘Make It Big’, έκανε ακριβώς αυτό που υποσχόταν ο τίτλος μεταμορφώνοντάς τους σε super star με τα single ‘Wake me up Before you Go – Go’ και ‘Careless Whisper’.

To 1986 οι Wham διαλύθηκαν και ο George Michael συνέχισε μία πολύ πετυχημένη solo καριέρα, η οποία φέτος τιμάται καθώς ο George Michael θα ενταχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame. «Θα ήταν πολύ περήφανος και δικαίως. Του αξίζει αυτή η θέση. Είναι ένας πραγματικός θρύλος και είδωλο της σύγχρονης μουσικής. Το είπα και στους Βρετανούς όταν του απόδωσα φόρο τιμής. Ήταν ίσως η καλύτερη φωνή και ο καλύτερος τραγουδοποιός της γενιάς του», είπε ο Andrew Ridgeley.