Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει πώς σκηνοθέτης τον οδήγησε σε παραίτηση

Καλεσμένος στο Dot. τοποθετήθηκε για το πρώτο gay φιλί στην Κυπριακή τηλεόραση και όσα αποκαλύπτονται για τον θεατρικό χώρο

Στον καναπέ του Dot. κάθισε ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην κυπριακή σειρά “Το μυστικό της πεταλούδας”. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γκέι φιλί που αντάλλαξε με συμπρωταγωνιστή του σε σκηνή της σειράς, το οποίο μάλιστα ήταν και το πρώτο που προβλήθηκε στην κυπριακή τηλεόραση και τις αντιδράσεις που υπήρξαν. Όπως τόνισε , οι περισσότερες αντιδράσεις  ήταν θετικές και “είναι φοβερό που παίχτηκε χωρίς να κοπεί”.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε για το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας θεωρώντας φυσικά ότι εν έτει 2021 δεν γίνεται ακόμη να υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις και δήλωσε “Είναι καιρός να προχωρήσουμε , δεν καταλαβαίνω καν γιατί το συζητάμε. Δεν είναι κάτι αφύσικο” .

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ζήτημα των περιστατικών βίας και κακοποίησης στον θεατρικό χώρο που όλο και περισσότερο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. “Εγώ προσωπικά είχα την τύχη να συνεργαστώ με συγκλονιστικούς ανθρώπους. Μεταξύ μας ξέραμε πόσο κακά μπορεί να περάσει κάποιος που θα δούλευε με κάποιον σκηνοθέτη”, ενώ αναφέρθηκε και σε μια δική του κακή εμπειρία. “Όταν σε μια παράσταση μου φέρθηκαν άσχημα, στον ένα μήνα προβών, σηκώθηκα και έφυγα. Δεν το άντεξα και καλά έκανα. Η αξιοπρέπεια μου δε μου επέτρεπε να το κάνω και να υφίσταμαι τη μείωση της προσωπικότητας μου” εξομολογήθηκε. Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, τόνισε φυσικά τη σημασία του να σπάει η σιωπή και να μιλούν τα θύματα.  

leave a reply

Your Review