Ο πρίγκιπας Harry προλογίζει διάσημη παιδική σειρά στο Netflix

Ο Τόμας, το τρενάκι (Thomas the Tank Engine) είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες της σειράς βιβλίων The Railway Series, που ξεκίνησαν να γράφουν ο αιδεσιμότατος Wilbert Awdry με τον γιο του, Christopher, το 1945. Οι περιπέτειες του μικρού τρένου αγαπήθηκαν τόσο πολύ, που το 1984 μεταφέρθηκαν και στην τηλεόραση, στην animated σειρά Thomas and Friends. 36 χρόνια μετά, η σειρά εξακολουθεί να παίζεται, προβάλλεται σε περισσότερες από 160 χώρες και αγγίζει τα όρια του θρύλου.

Με αφορμή, την 75η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου που ενέμπνευσε και τη σειρά, το Netflix θα προβάλει ένα εορταστικό επεισόδιο με τίτλο Thomas & Friends: The Royal Engine, από το οποίο θα παρελαύνουν σε animated version ο Κάρολος και η βασίλισσα – οπότε ο πρίγκιπας Harry θεωρήθηκε το κατάλληλο πρόσωπο για να το προλογίσει.

Το γύρισμα είχε γίνει τον Ιανουάριο, πριν ο Harry και η Meghan ανακοινώσουν την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, γι’ αυτό το λες και λίγο ιστορικό.

“Ο Τόμας το τρενάκι υπήρξε φιλικό και οικείο πρόσωπο για τόσες πολλές οικογένειες τα τελευταία 75 χρόνια -διασκεδάζοντας, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας τα παιδιά πάνω σε σημαντικά θέματα, μέσω των ιστοριών και των ηρώων του”, ανέφερε ο Harry. “Έχω πολλές καλές αναμνήσεις μεγαλώνοντας με τον Τόμας και τους φίλους του, κι έχω ταξιδέψει σε πολλά καλά μέρη μέσα από τις περιπέτειές του”.

Όσον αφορά το εορταστικό επεισόδιο, τοποθετείται χρονικά την εποχή που ο Κάρολος ήταν μικρός και το στόρι πάει κάπως έτσι: ο Τόμας το τρενάκι μεταφέρει τον ελεγκτή του σιδηροδρομικού σταθμού στο Buckingham, όπου τον κάλεσαν για να τον τιμήσουν.

Θα προβληθεί την Πρωτομαγιά στο Netflix.

https://www.instagram.com/p/B_g7Kd-CWPN/

leave a reply

Your Review