Οι ειδικοί αποκάλυψαν τα μυστικά μηνύματα του Harry στη Meghan

Image © PA

Τι μπορεί να σιγοψιθύριζε το ζευγάρι στις επίσημες τελετές, όταν βρισκόταν ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας; Οι ειδικοί που διαβάζουν τα χείλη αποφάσισαν να σκύψουν πάνω από το ζήτημα και να μας δώσουν τις απαντήσεις. Στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση το 2018, στο Trooping The Colour (τη λαμπρή στρατιωτική παρέλαση που διεξάγεται στο Λονδίνο το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, προς τιμήν των γενεθλίων της βασίλισσας και με σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα από το μπαλκόνι του Buckingham), η Meghan ήταν ακόμα φρέσκια στη φαμίλια,και παρόλο που δεν το έδειχνε, ένιωθε πολύ νευρική. Ο Harry, όμως, βρισκόταν εκεί για να της προσφέρει την απαραίτητη επιβεβαίωση. Σύμφωνα με τον ειδικό που έβαλε τα χείλη του ζεύγους κάτω από το μικροσκόπιο, εκείνος φέρεται να τη ρώτησε: “Εντάξει;” κι εκείνη να του απάντησε: “Ναι, εσύ;”. Μετά του αποκάλυψε ότι νιώθει νευρικότητα, κι εκείνος της είπε “ναι”, και αφού της χαμόγελασε, πρόσθεσε κι ένα ακόμα “εντάξει;”. Σε κάποιο άλλο σημείο της τελετής, που το ζευγάρι ήταν στραμμένο προς την κάμερα, ο Harry χρησιμοποίησε λίγες περισσότερες λέξεις, απευθυνόμενος στη σύζυγό του: “Όταν φτάσεις εκεί, θα σου πω περισσότερα”. Και λίγο αργότερα, της έδωσε μια συμβουλή “Μετά θα γίνει η αεροπορική επίδειξη και όλοι θα κοιτάξουμε ψηλά στον ουτανό”. Η Meghan του απάντησε “εντάξει” κάνα δυο φορές, ενώ συνέχισε να χαμογελάει στα πλήθη.

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια στο μπαλκόνι του Buckingham Palace, τον Ιούνιο του 2018. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι είχε στηθεί και πάλι στο σημαιοστολισμένο μπαλκόνι του Buckingham για να παρακολουθήσει μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια το Trooping The Colour του ’19. Σε κάποιο σημείο η Markle εθεάθη να γυρνάει δύο φορές προς τον σύζυγό της και να του λέει κάτι. Οι ειδικοί, όσο κι αν το επιθυμούσαν, δεν ήταν σε θέση να διαβάσουν τα χείλη της αφού τους γυρνούσε την πλάτη, διάβασαν όμως την απάντηση του Harry στα δικά του χείλη: “Ναι, σωστά”, της είπε την πρώτη φορά και όταν η Meghan τον ρώτησε κάτι ακόμα που δεν θα μάθουμε ποτέ, εκείνος της απάντησε: “Γύρνα μπροστά, κοίτα”. Και λίγο μετά άρχισε να παίζει ο Εθνικός τους Ύμνος.

Φέτος, βέβαια, το Trooping The Colour ακυρώθηκε λόγω πανδημίας, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Harry και η Meghan δεν θα ήταν εκεί. Σκέψου όμως πόσο καημό έχουν οι Βρετανοί μαζί τους, που ελ,λείψει νέου υλικού, αναμασούν τα μυστικά “εντάξει” και “κοίτα εκεί” που αντάλλαζε το ζευγάρι πέρσι και πρόπερσι.