Οι εκδόσεις Assouline εισβάλλουν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

© PHOTO PARIS TAVITIAN

Το μοναδικό popup Maison Assouline σε Μουσείο στον κόσμο είναι γεγονός, αφού μόλις πριν από λίγες μέρες άνοιξε στο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και έχει γίνει ήδη talk of the town. Η πολυτέλεια, η αισθητική και ο συναρπαστικός κόσμος του brand που είναι γνωστό παγκοσμίως ως το πρώτο luxury brand στον πολιτισμό, ζωντανεύουν μέσα στο Μουσείο με γωνιές από βιβλιοθήκες όπου βρίσκει κανείς βιβλία των εκδόσεων Assouline, coffee table books, συλλεκτικά αντικείμενα και δώρα πολυτελείας.

Και αν όλα αυτά δεν σου είναι αρκετά, σου έχουμε και άλλη μια έκπληξη. Επειδή η φιλοσοφία του brand Assouline είναι ένας συνδυασμός από στυλ, πολιτισμό και art de vivre, στο ατμοσφαιρικό αυτό περιβάλλον μπορείς παράλληλα να απολαύσεις το πρωινό, το brunch, τον καφέ ή το μεσημεριανό σου.

Για την ιστορία, ο οίκος που ιδρύθηκε από τους Martine και Prosper Assouline ειδικεύεται στις πολυτελείς εκδόσεις με θέματα που αφορούν στη μόδα, τα ταξίδια, τη γαστρονομία, το design και πολλά πολλά άλλα και έχουν γίνει ανάρπαστες.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα, τηλ.: 2107228321

 

leave a reply

Your Review